Sfaturi utile pentru achizitionarea unei casti moto

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sfaturi utile pentru achizitionarea unei casti moto
Atunci cand decizi sa achizitionezi o motocicleta trebuie sa te gandesti foarte bine la tot ceea ce implica aceasta achizitie. Pe langa bugetul necesar achizitionarii motocicletei mult visate, mai ai nevoie de buget si pentru achizitionarea unui echipament moto precum si pentru intretinerea motocicletei.

De multe ori, cei care decid sa isi achizitioneze o motocicleta, utilizeaza o mare parte din buget pentru achizitionarea motocicletei, iar pentru achizitionarea echipamentului moto aloca un buget foarte mic. De ce se intampla acest lucru? Deoarece unii dintre motociclisti ignora importanta purtarii unui costum moto. Pentru ca atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui costum moto, principalul obiect vestimentar achizitionat este reprezentat de casca de protectie, in cele ce urmeaza vreau sa ofer cateva sfaturi, pe care eu le consider utile atunci cand doresti sa achizitionezi o casca moto.

Daca tot am adus in discutie echipamentul moto, recomand celor care doresc achizitionarea unui echipament moto, accesarea site-ului Mobra Shop, site prin intermediul caruia poti achizitiona hanorace moto,dar si manusi moto.

Principalul motiv pentru care se achizitioneaza o casca moto este reprezentat de protectia pe care aceasta trebuie sa o asigure celui care o poarta. Din acest motiv, inainte de a ne decide asupra modelului de casca moto pe care vrem sa il achizitionam, trebuie sa verificam daca respectiva casca indeplineste standardele de protectie si siguranta.

Daca casca pe care vrem sa o achizitionam trece de primul criteriu, trebuie sa fim atenti la forma interioara a castii precum si la materialul care se regaseste in interiorul acesteia. De ce este foarte important acest criteriu? Deoarece exista pe piata de profil, casti moto care sunt fabricate din materiale indoielnice, motiv pentru care apar in timpul purtarii puncte de presiune. Aceste puncte de presiune in timp produc dureri sau si mai grav, rani. Pentru a evita acest lucru, trebuie achizitionate doar casti moto care prezinta in interiorul acestora un material textil, care trebuie sa fie moale.

Greutatea este un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont atunci cand doresti achizitionarea unei casti moto. Acest criteriu este si mai important in momentul in care te afli la prima ta motocicleta. Dupa cum probabil deja stii, castile moto cele mai recomandate sunt cele care au o greutate cat mai mica.
Fara aer nu putem supravietui, nu-i asa? Din acest motiv, casca moto trebuie sa fie prevazuta cu un sistem de ventilare cat mai complex.

Nu in ultimul rand, atunci cand doresti sa achizitionezi o casca moto, trebuie sa fii atent si la cat de zgomotoasa sau silentioasa este respectiva casca. Pentru sanatatea urechilor tale precum si pentru un grad ridicat de confort, recomand achizitionarea castilor moto silentioase.
Acestea sunt din punctul meu de vedere, cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand doresti achizitionarea unei casti moto. Tu de ce criterii tii cont?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>