Sfaturi pentru fumatorii de narghilea

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca vrei sa fumezi o narghilea Bucuresti de calitate e posibil sa iti vina putin mai greu sa alegi, deoarece Bucurestiul e un oras mare in care ai multiple astfel de posibilitati. Poti opta pentru o narghilea Iancului, narghilea Muncii, centul vechi sau in alte locuri din oras. Insa, cea mai buna narghilea din Bucuresti o poti fuma la Azuko, un local in care te poti bucura de o atmosfera incantatoare.

La Azuko vei avea parte de o experienta unica. Aici atmosfera este una relaxanta si placuta. Te poti bucura de o cafea delicioasa, de o mancare buna si de o narghilea deosebita care costa doar 17 lei si poate avea diverse arome (lamaie, portocala, menta, cirese, piersica, trandafir, mere, vanilie, pepene rosu, pepene galben, etc.). Vino la Azuko, in centru vechi sau pe Matei Voievod 90, bucura-te si ofera-ti cateva momente de liniste si relaxare, intr-o atmosfera placuta.

Poate te gandesti la faptul ca narghileaua nu e sanatoasa pentru organism. Pe internet circula tot felul de informatii legate de cat de daunator este sa fumezi narghilea si/sau tigari. Insa, narghileaua nu e ceva ce fumezi de 4-5 ori pe zi, ci e ceva ce fumezi ocazional. In plus, nu mergi intr-un local pentru a fuma de unul singur narghilea, ci narghileaua se fumeaza de cele mai multe ori impreuna cu alte persoane. In cazul in care vrei sa fumezi singur, nu te opteste nimeni. Fiecare e liber sa faca ce doreste cu propria viata si sa se bucure cum isi doreste de placerile vietii. Narghileaua este fumata adesea si de catre persoanele care nu sunt fumatoare, ci doar iubesc mult aromele pe care le poate avea o narghilea si vor sa se bucure ocazional de ea.
Daca iti place sa fumezi narghilea, trebuie sa ai in vedere faptul ca e bine sa respecti anumite reguli de conduita.

O prima regula ar fi aceea ca nu trebuie sa tii niciodata narghileaua mai sus decat e nivelul scaunului pe care stai. Asa e cel mai elegant si potrivit.
O ala regula tine de modul in care ii oferi narghileaua altei persoane. Este cunoscut faptul ca dintr-o narghilea pot fuma mai multe persoane. Ei bine, cand vrei sa dai narghileaua altei persoane, nu i-o dai direct in mana, ci o lasi pe masa, urmand ca aceasta sa o ia direct de pe masa pentru a fuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>