Accesoriile – o alegere potrivita intotdeauna

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Am iubit, iubesc si voi iubi bijuteriile. Fie ca este vorba despre o pereche de cercei candelabru de argint,  un ceas, o bratara, un lant simplu sau un colier statement, aceste accesorii au fost mereu cele mai bune prietene ale mele. Am invatat ca o tinuta nu poate fi completa fara un accesoriu. Aceasta idee s-a transformat intr-un obicei, iar acum cand ies din casa nu imi pot inchipui o tinuta fara cel putin un accesoriu.

Aceasta pasiune pentru bijuterii m-a transformat intr-un vanator de bijuterii si de fiecare data cand calc pragul unui magazin, standul cu accesorii si bijuterii il iau la analizat.

Am observat ca si atunci cand vine vorba de accesorii, exista anumite tendinte. Acum cateva luni inca se purtau colierele statement, masive, iar acum se poarta lanturile delicate si cele care stau fixe pe gat. Cred ca aceasta ultima tendinta nu mi se potriveste, insa cu siguranta voi proba cateva sa vad daca intr-adevar sunt sau nu pentru mine.

Bijuteriile ar trebui sa fie acele accesorii pe care odata ce le-ai cumparat sa le poti purta o vreme indelungata si aici ma refer la ani si ani. Cred ca pentru a avea o astfel de bijuterie inseamna sa investesti in ceva de calitate, ceva original. O varianta ar fi sa investesti in bijuterii delicate, din materiale pretioase, deoarece nu se vor demoda niciodata si mereu vor fi perfecte pentru orice ocazie speciala, sau, o alta varinta ar fi bijuteriile unicat. Acestea vor supravietui oricarei tendinte si mereu vor atrage privirea.

Accesoriile si bijuteriile din ziua de azi au inceput sa devina un lucru superficial, tras la indigo. Daca arunci o privire in magazine, vei vedea elemente comune pentru fiecare tip de accesoriu, ceea ce inseamna ca poate fi destul de greu sa vii cu ceva original in aceasta lume a copiilor. Daca esti o persoana care cu adevarat este interesata de ceva mai special, mereu vei gasi acel ceva care sa te diferentieze. Poate o pereche de cercei candelabru de argint vor fi alegerea perfecta cand doresti un accesoriu care sa atraga atentia. Atunci cand vorbim despre bijuterii, solutia poate fi o bijuterie de argint unicat, lucrata manual. Acest tip de bijuterii sunt cu adevarat speciale si nu vei mai gasi o astfel de piesa in magazine.

Fetele care iubesc accesoriile si bijuteriile stiu cat este de important sa alegi bijuteria potrivita. Stiu cat de mult inseamna un lant, o pereche de cercei candelabru de argint mai deosebiti asortati unei tinute. Din acesta cauza acel accesoriu este ales cu grija, deoarece anumite bijuterii trebuie purtate cu anumite ocazii, altele cu diferite piese vestimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *