Ofera-i corpului tau relaxarea de care are nevoie cu fotoliul de masaj iRest A55 – 1 therapeutic

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Probabil cu totii ne dorim sa ne relaxam in fiecare zi cu ajutorul unui masaj. Insa, de multe ori nu avem timp, alteori chef pentru a merge la un salon de masaj. Ce ai zice daca ai avea parte zilnic de masaj la tine acasa? Solutia e achizitionarea unui fotoliu cu masaj. Astfel de fotolii de masaj au o multime de beneficii, beneficii care nu pot fi trecute cu vederea: imbunatatesc postura corpului, ajuta la o circulatie a sangelui mai buna, tonifica muschii, elimina durerile de gat, spate, picioare sau alte parti ale corpului, reduc nivelul de stres, etc.
Am intrat de curand pe site-ul celor de la Komoder si mi-a starnit interesul un fotoliu de masaj iRest A55-1 therapeutic.

De ce mi-a atras atentia? Deoarece are o multime de functii absolut incredibile. O prima functie care imi surade e cea de masaj complex pentru spate. Acest fotoliu de masaj este dotat cu patru role care se deplaseaza sus-jos pe toata suprafata spatelui. Presimt ca in curand n-o sa mai am dureri de spate. Apoi, o alta functie interesanta e cea de detectare automata a punctelor de masaj. Aceasta functie e importanta deoarece ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a corpului. Printre functiile care mi-au atras atentia se mai numara si masajul pentru zona superioara a corpului. Practic, cu ajutorul acestei functii sunt masati umerii, spatele si talia. E tot ce am nevoie dupa o zi de munca.

Masajul facut de acest miraculos fotoliu de masaj este complet, ceea ce duce la o relaxare totala. Durerile dispar pe parcurs ce beneficiezi de functiile lui si te poti relaxa mai mult decat te-ai fi gandit.
Fotoliul de masaj iRest A55 – 1 poate face diferite tipuri de masaj, atat individual, cat si simultan. Care sunt acestea? Masajul cefei, masajul umerilor, masaj prin strangere, masaj automat, masaj localizat, masaj complet, masaj delicat, percutie cu efect in profunzime, sincronizarea masarii prin framantare cu cea prin percutie, etc.
Dimensiunile fotoliului sunt reglabile. Iti poti regla automat inaltimea pentru masajul spatelui, poti regla suportul pentru picioare, maini, etc.

Fotoliu de masaj este dotat cu o telecomanda LCD, astfel incat sa iti setezi foarte usor programele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>