Tipuri de accesorii auto

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Le plac romanilor masinile? Cu siguranta, da.

Dar cati dintre ei aleg sa cheltuie bani pe intretinerea, imbunatatirea interiorului si exteriorului unei masini sau pe tunning? Nu atat de multi, dar cu siguranta mai multi decat acum cativa ani. Si asta pentru ca piata accesoriilor auto a explodat in ultima perioada, lucru datorat atat dezvoltarii tehnologiei cat si dorintelor soferilor.

Accesoriile auto indeplinesc mai multe roluri despre care am discutat in alte randuri. In esenta ele sunt utile pentru ca ofera o eleganta sporita masinii, o siguranta mai mare, posibilitate de personalizare in functie propriile preferinte, mai mult confort. Cu ajutorul accesoriilor potrivita masina va fi mai curata, mai sigura, mai frumoasa, mai usor de curatat, mai confortabila si mai “a noastra”.

0000000000160914160647

Tipuri de accesorii auto

Exista foarte multe accesorii si inevitabil acestea au fost defalcate pe mai multe categorii. Astfel, putem identifica:

1. accesorii auto de interior – sunt acele accesorii gandite pentru interiorul masinii. Aici intra covorasele auto si tavitele de portbagaj, filtrele de aer, pedalele, ceasurile cu plasma, husele de protectie pentru volan sau scaun (inclusiv pentru scaunul copiilor), cotierele si alte butoane, manere si blocuri de lumini.

2. accesorii auto de exterior – asa cum le spune si numele, acestea sunt accesorii speciale pentru exteriorul unei masini, fie ca au rolul de a face ca o masina sa fie mai frumoasa, fie pentru a fi mai sigura. Din categoria accesoriilor auto de exterior putem enumera oglinzile, ornamentele pentru manerele de la usa sau cele tip prezoane pentru camioane, suportii pentru numerele de inmatriculare, paravanturile si bandourile. Stergatoarele sunt accesorii care ar trebui schimbate periodic pentru ca se deterioreaza in timp. Detinatorii de masini 4 x 4 ar putea fi interesati de asemenea de bulbar-uri sau praguri.

3. accesorii auto electronice – sunt acele gadgeturi care fac ca o masina sa fie mai confortabila datorita tehnologiei. In aceasta categorie gasim antenele auto sau statiile radio, accesoriile multimedia si instalatiile xenon (inclusiv lupele ornamentale), elementele de sistem de inchidere centralizata, alarme si claxoane, sirene, girofare si invertoare. Daca aveti nevoie de accesorii electronice pentru masina dumneavoastra dar nu sunteti sigur ce ar trebui sa comandati, ne puteti contacta la 0744106652 pentru suport tehnic si consultanta vanzari.

Pe site-ul nostru http://accesoriiautopam.ro/, avem inca doua categorii de accesorii auto si anume cele dedicate pentru tuning si cele pentru colantare. Autopam nu este doar un simplu distribuitor de accesorii auto, ci detine un atelier specializat pe lucrari de colantare si tuning. Din acest motiv va invitam sa ne contactati cu incredere si sa ne povestiti despre ideile pe care le aveti in legatura cu tuningul pe care doriti sa-l faceti masinii dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>