Cum imi amenajez livingul

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Livingul este incaperea in care familia se aduna impreuna pentru a petrece timp de calitate, camera in care sunt primiti musafirii sau camera in care membrii familiei se relaxeaza.
E foarte important modul in care e amenajat un living. Eu personal, pentru living prefer intotdeauna mobila la comanda. Daca si tu preferi la fel si esti in cautarea unui magazin online de mobila la comanda, intra pe MobiliCASA.ro. Gama de produse este variata, preturile sunt bune si mobila va fi realizata dupa bunul tau plac.

Sunt de parere ca mobila din living trebuie aleasa cu grija. Nu mi place sa am chiar orice mobila pe care o vad la oricine. Pentru ca am vrut ceva unic, am ales mobila la comanda. Am optat pentru o biblioteca mare cat intregul perete. In casa mea se citeste mult si cartile trebuie sa fie asezate la loc de cinste. Biblioteca are rafturi de diferite inaltimi si lungimi si este realizata dintr-un material rezistent.
Tot pentru living am comandat si o canapea extensibila. E o canapea care are o tapiterie superba. Am vrut ca tapiteria sa fie din material textil si nu orice fel de material, ci un material cu motive traditionale. Cand mi-a fost livrata arata exact asa cum mi-am dorit.

Am mai comandat si doua fotolii care au acelasi material textil ca si canapeaua. Astfel, toata familia sta comod la TV si musafirii nu trebuie sa stea inghesuiti.
Tot in living mi-am creat si un colt pentru lectura. Unul dintre fotolii l-am folosit pentru acest colt. Langa el am asezat o lampa inalta si frumoasa, de culoare rosie. Ma incanta acel colt de lectura si ma relaxeaza foarte mult.

Sunt adepta TV-ului in living, fapt pentru care, in fata canapelei, pe perete am un TV cu un ecran generos. Avand televizorul in living petrecem mai mult timp impreuna si nu pierdem noptile la TV.
In privinta corpurilor de iluminat am optat si pentru iluminat principal si pentru iluminat secundar. Astfel, avem lumina puternica atunci cand ne dormim si o lumina mai slaba cand ne uitam la TV sau vrem sa stam relaxati de vorba.

Referitor la culoarea peretilor am optat pentru alb. Imi place sa am un living cat mai deschis la culoare, cat mai luminos. Acesta e si motivul pentru care am ales un apartament cu ferestre foarte mari in living si am lasat balconul deschis.
Fiecare persoana este libera sa isi aleaga modul in care isi amenajeaza livingul. Atunci cand vrei sa iti amenajezi o anumita incapere, nu tine cont de tendintele actuale, de ce iti zic prietenii sau mai stiu eu cine. Amenajeaza totul in asa fel incat sa te simti bine la tine in casa, astfel incat sa te simti acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>