Brad natural ori artificial?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Avand in vedere ca sarbatorile de iarna sunt peste doar cateva zile multi dintre noi cred ca simt o stare de agitatie si neliniste gandindu-se la toate lucrurile pe care trebuie sa le rezolve pana la venirea Craciunului. Achizitionarea de cadouri, pregatirea locuintei ori achizitionarea bradului sunt doar cateva din lucrurile ce trebuie finalizate cu succes pana la venirea Craciunului. Pe langa faptul ca unele dintre aceste activitati necesita alocarea unui buget destul de mare, ele presupun si gasirea solutiilor potrivite la dilemele aparute pe parcursul pregatirii pentru sarbatorile de iarna. Bradul de Craciun reprezinta una dintre aceste dileme: sa achizitionez un brad artificial ori natural? Aceasta intrebare cred ca nu gresesc daca afirm ca este pe buzele multora dintre cei care doresc achizitionarea unui brad de Craciun.

Pentru ca la fel ca in oricare alta dilema parerile sunt impartite eu vreau ca in cele ce urmeaza sa prezint cele mai importante avantaje si dezavantaje ale bradului artificial precum si ale bradului natural pentru ca la finalul acestui articol sa poti lua o decizie in functie de nevoile pe care le ai.

Primul avantaj care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la un brad artificial este faptul ca acest tip de brad iti ofera posibilitatea de a proteja padurile. Avand in vedere ca in momentul de fata deficitul de paduri in tara noastra este destul de mare cred ca acest avantaj trebuie luat foarte serios in considerare.
Faptul ca bradul artificial poate fi folosit mai multi ani la rand reprezinta un alt avantaj al acestui tip de brad mai ales avand in vedere ca prin aceasta utilizare se face si o anumita economie, lucru care nu suna deloc rau.
Avand in vedere ca traim intr-o societate in care parca timpul nu mai are rabdare cu noi achizitionarea uni brad artificial insemna pierderea unui timp mult mai scurt decat timpul pierdut in cazul achizitionarii unui brad natural.

Faptul ca nu creeaza atmosfera specifica sarbatorilor de iarna precum si faptul ca poate lua foc mult mai usor decat bradul natural repezinta din punctul meu de vedere doar doua din dezavantajele achizitionarii bradului artificial.
Naturaletea si autenticitatea pe care o ofera bradul natural reprezinta primul avantaj pe care vreau sa il specific atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui brad natural.

Daca pana nu demult achizitionarea unui brad natural afecta padurile motiv pentru care aceasta achizitie nu era o idee foarte buna pentru mediul in care traim in momentul de fata brazii naturali pot fi achizitionati in ghiveci, lucru care din punctul meu de vedere este un mare avantaj. In cazul in care preul unui astfel de brad te face sa ocolesti aceasta varianta atunci apeleaza la un credit cu buletinul pentru a rezolva aceasta problema.
Faptul ca unele persoane pot fi alergice la brad precum si faptul ca acestia creeaza mizerie dupa ce sunt tinuti in casa timp de cateva zile reprezinta din punctul meu de vedere cele mai importante dezavantaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>