De ce concediu la munte?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru unii dintre noi concediul la munte reprezinta o traditie care se repeta in fiecare an de sarbatorile de iarna. Acest lucru se datoreaza in primul rand distractiei de care ai parte daca alegi sa iti faci concediul in aceasta zona atat de minunata. Pe langa momentele de relaxare si de distractie de care ai parte atunci cand petreci vacanta la munte, mai castigi un lucru de care la prima vedere nu iti dai seama. Este vorba despre imbunatatirea starii de sanatate, lucru datorat in primul rand schiatului. Pentru a intelege mai bine impactul petrecerii vacantei la munte iata care sunt principalele beneficii ale schiatului asupra starii de sanatate:
italia
– Faptul ca practicarea unui sport ajuta la pierderea in greutate nu mai este un lucru nestiut, cel putin din punctul meu de vedere. Dintre toate sporturile practicate in momentul de fata, schiatul este unul din sporturile care da cel mai bun randament in ceea ce priveste pierderea in greutate, lucru datorat faptului ca tot corpul este antrenat atunci cand se schiaza.

– Un alt avantaj al practicarii acestui sport este intarirea sistemului cardiovascular. Acest lucru se traduce prin scaderea riscului aparitiei bolilor de inima precum si printr-o circulatie foarte buna a sangelui, lucru care favorizeaza printre altele si o stare generala de bine.
– Antrenarea intregului corp de catre practicarea schiatului nu favorizeaza doar pierderea in greutatea ci si intarirea sistemului muscular. Acest lucru nu poate fi decat o veste buna pentru cei care zi de zi muncesc in sala de forta pentru acest lucru. Ce poate fi mai frumos decat imbinarea utilului cu placutul, nu-i asa?
– Nu doar starea fizica se imbunatateste prin practicarea schiatului ci si starea psihica, lucru care din punctul meu de vedere reprezinta un mare avantaj avand in vedere cat de greu se poate imbunatati starea psihica. Aceasta imbunatatire se datoreaza momentelor de relaxare si de distractie pe care le petreci atunci cand schiezi precum si socializarii cu ceilalti schiori.

Avand in vedere toate aceste beneficii pe care schiatul le are asupra starii de sanatate precum si faptul ca peste cateva zile vom petrece sarbatorile de iarna cred ca ar fi o miscare foarte inteligenta sa te uiti peste ofertele de schi, indiferent ca sunt oferte schi romania ori oferte schi Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>