Blugi Boyfriend

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca in trecut pantalonii erau un articol vestimentar specific masculin, odata cu emanciparea femeii, adica undeva pe la jumatatea secolului XIX, si reprezentantele sexului frumos au abordat moda de a purta pantaloni.
Doamnele si domnisoarele gasesc mereu noi modalitati de a purta jeans si de a-i asorta, intr-o mare varietate de combinatii, in functie de look-ul pe care si-l doresc sau in functie de circumstante.

In mare voga sunt in zilele noastre blugi tip boyfriend, care sunt de fapt pantaloni cu croiala barbateasca, dar adaptati la silueta feminina. La originea aparitiei acestui model de jeans se pare ca sta de fapt obiceiul tinerelor de a imprumuta si purta din hainele iubitului. Acest gest de a imbraca hainele iubitului sau sotului denota atat afectiune, cat si dorinta de a avea mereu alaturi persoana iubita, fie macar si prin purtarea hainelor acesteia. De vina poate fi si cliseul din filmele de dragoste, cand ea apare dimineata imbracata in camasa lui. Din acest motiv acesti pantaloni poarta si numele de boyfriend, care se traduce prin iubit.

Desi in aparenta acest tip de blugi par a fi strict barbatesti, in realitate croiala acestora da o nota aparte de feminitate tinerelor care aleg sa ii poarte. Datorita croielii unisex ai acestui tip de pantaloni, ei se potrivesc foate bine tuturor tipurilor de silueta, pornind de la cea filiforma, androgina si pana la siluetele voluptoase, cu forme bine definite. Alegand sa poarte acest tip de pantaloni cu un numar mai mare, persoanele cu forme mai generoase, datorita modelului si croielii blugilor boyfriend par a fi mai slabe si mai inalte.

Ideea care sta in spatele acestui concept de imbracaminte boyfriend este aspectul de haina imprumutata de la iubit, care sta foarte lejer pe trup, chiar dand senzatia ca este prea mare. Jeans-ii boyfriend pot fi purtati in doua feluri: fie alegeti jeans-i mai mari decat masura dumneavoastra si ii purtati cu manseta rulata, obtinand un aspect care subliniaza feminitatea, dar si curajul, fie alegeti marimea potrivita si puneti accent pe talia lejera a acestora, lasandu-i sa stea “neglijent”, dar in mod studiat. Jeans-ii boyfriend pot fi purtati atat cu tricouri, cat si cu camasi sau bluze de dama Answear, in functie de imaginatia fiecareia sau in functie de circumstante. Totodata, acest tip de jeans este foarte versatil, putand fi purtat atat cu incaltaminte sport, cat si cu pantofi sau botine cu toc, pentru un aspect original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *