Huawei lansează campania #FaceofRomania

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vizual Campanie The Face of Romania_Huawei
Huawei își propune să contribuie activ la promovarea imaginii țării și a românilor, prin intermediul unei campanii de comunicare concentrată pe portretele acestora. Astfel, pornind de la conceptul conform căruia “Fiecare chip spune o poveste”, 10 fotografi talentați surprind timp de două luni, cu modelele de vârf ale gamei P10 (Huawei P10 și Huawei P10 Plus), portretele a sute de români cu povești interesante și inspiraționale.
Mai mult, în etapa următoare a campaniei, și românii vor putea participa activ la campanie: aceștia sunt invitați să încarce la rândul lor portretele celor pe care îi admiră sau despre care consideră că reprezintă cu succes “Fața României”. Pentru fiecare portret încărcat, Huawei va contribui cu 10 mile pentru ca o persoană din afara țării să viziteze România*.

“Am observat că românii sunt mândri de țara lor și de poveștile proprii sau ale cunoscuților, însă vor să aibă ocazia să împărtășească cu întreaga lume o altă “Față a României”. Vârfurile noastre de gamă ale familiei P (P10 și P10 Plus), smartphone-urile care integrează o funcție dedicată portretelor expresive, sunt uneltele potrivite pentru a surprinde chipuri în spatele cărora se află unele din cele mai frumoase povești ale românilor. Așa că, ideea campaniei a venit natural: de ce să nu surprindem și să împărtășim cu lumea întreagă portretele cu care românii se mândresc?”, a declarat Fred Wangfei, Director Huawei Consumer Group România.

Cristian Suțu, Vlad Eftenie, Barna Nemethi, Dragoș Asaftei, Sorin Onișor, Tiberiu Arsene, Raluca Ciornea, Marius Bărăgan, Călin Stan și Andrei Runcanu sunt cei 10 fotografi care au surprins până acum portretele românilor ale căror povești merită împărtășite cu ajutorul modelelor Huawei P10 și Huawei P10 Plus.
Vizitatorii se vor putea implica activ în campanie*, vor găsi sfaturi de fotografiere pentru a surprinde portrete expresive și se vor inspira din imaginile strânse de cei 10 fotografi pe website-ul campaniei: www.faceofromania.com.

*Campania se va derula în perioada mai-iunie 2017, iar utilizatorii vor putea încărca portrete în intervalul 25 mai-25 iunie, până când va fi atins pragul de 100.000 mile, aferent încărcării a 10.000 portrete. Mai multe detalii despre mecanismul campaniei vor fi disponibile în curând pe website, în secțiunea Regulament.

Despre Huawei Consumer BG
Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 15 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *