OLX dezactivează anunțurile de vânzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziționarea de biciclete

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Razvan Acsente, OLX
În urma anunțurilor de vânzare apărute pe OLX a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziționarea de biciclete, OLX a decis să dezactiveze toate anunțurile care fac referire la acest subiect.

“Regulamentul de acordare al voucherelor arată că acestea sunt nominale și netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoștință de această situație să dezactivăm toate anunțurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei”, a declarat Răzvan Acsente, Head of Marketing OLX Group România.

OLX caută mereu să ofere utilizatorilor o experiență plăcută de vânzare-cumpărare. Tocmai de aceea, compania monitorizează constant platforma pentru o bună desfășurare a lucrurilor, în conformitate cu valorile companiei și practicile legale.

“Încercăm prin toate acțiunile noastre să punem la dispoziția utilizatorilor un mediu de schimb plăcut și onest. Vom monitoriza în continuare astfel de acțiuni și vom interveni de fiecare dată când vom vedea periclitat scopul comunității OLX”, a completat Răzvan Acsente.

Referitor la această situație, OLX va ține în continuare sub observație anunțurile care vând voucherele pentru achiziționarea de biciclete, astfel încât să evite și să rezolve tentativele de fraudă.

Despre OLX
OLX România este liderul pieței locale de anunțuri generaliste. La nivel internațional, grupul OLX este prezent în 48 de țări și are peste 4.000 de angajați. OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 3,5 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Autovit.ro este prima platformă de anunțuri auto apărută în România, cu o experiență de peste 15 ani pe piața de profil, iar în prezent este liderul pieței naționale de anunțuri auto. Storia.ro este site-ul de anunțuri dedicat exclusiv segmentului imobiliar, lansat de OLX în luna august 2016. Site-ul însumează peste 100.000 de oferte pentru locuințe în imobile noi sau în blocuri deja construite, fiind folosit în mod activ de peste 1.000 de agenții imobiliare la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>