Moto Z2 Play și Moto Mods ajung în România și le oferă utilizatorilor noi posibilități

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

MotoZ2Play cu MotoMods
Lenovo, prin subsidiara sa Motorola Mobility, a anunțat astăzi lansarea în România a smartphone-ului Moto Z2 Play și a noilor Moto Mods.

De la lansarea de anul trecut, familia de smartphone-uri Moto ZTM cu Moto ModsTM le-a permis utilizatorilor să realizeze cu un telefon lucruri pe care înainte nu le credeau posibile. De la proiectarea pe o suprafață cu o diagonală 70 de inchi, până la transformarea telefonului într-o cameră cu zoom optic de 10x, platforma Moto Mods oferă inovații mobile surprinzătoare. Ecosistemul Moto Mods continuă să se dezvolte, iar accesorii Moto Mods vor fi adăugate portofoliului în mod constant.

 
 
Moto Z2 Play: Mai subțire, mai ușor și mai rapid
Cu un design mai subțire, mai ușor, mai rapid și mai performant, a doua generație Moto Z2 Play livrează caracteristici de top, oferind în același timp posibilități de transformare a dispozitivului cu accesoriile Moto Mods.

O combinație reușită de stil și performanță, Moto Z2 Play integrează un design unibody din metal care nu doar că arată deosebit, ci și face față cu succes utilizării de zi cu zi. Ecranul FullHD Super AMOLED de 5.5” oferă detalii precise, indiferent de conținutul redat. În plus, smartphone-ul încorporează un procesor octa-core de 2.2GHz și oferă o durată a bateriei de 30 de ore. Mai mult, opțiunea de încărcare rapidă asigură până la opt ore de funcționare cu doar 15 minute de încărcare2.

Moto Z2 Play îmbină tehnologiile de autofocus laser și dual pixel, astfel că realizează fotografii mai luminoase și mai precise chiar și în condiții de luminozitate redusă. Tehnologia autofocus laser de generație nouă cuprinde o rază extinsă de până la 5 metri care permite focalizarea de trei ori mai departe într-un mediu complet întunecat. Iar datorită camerei frontale de 5MP și flash-ului dual color, orice selfie, pe timp de zi sau noapte, va arăta excelent.

De asemenea, Moto Z2 Play integrează și o serie de Moto Experiences deosebite. Funcția Night Display va ajusta automat ecranul în tonuri mai calde noaptea, reducând lumina albastră care poate afecta somnul. De asemenea, noile solicitări vocale instant din Moto Voice pot oferi informații precum prognoza meteo, actualizări în calendar sau lansarea automată a unei o aplicații fără a fi necesară deblocarea telefonului. Datorită noului cititor de amprente, utilizatorii pot activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a face mai rapidă trecerea între ecrane. Comanda swipe stânga este folosită pentru a merge înapoi, dreapta pentru vizualizarea aplicațiilor recente, iar apăsarea scurtă pentru accesarea ecranului principal și apăsarea lungă pentru blocarea telefonului. Cum nu există butoane care să încarce ecranul, utilizatorii se vor bucura și de o experiență de vizualizare îmbunătățită.

Moto Mods înlătură barierele unui smartphone obișnuit
Anul trecut au fost lansate Moto Mods, accesorii menite să le ofere consumatorilor funcții care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone. Acum, gama se extinde și oferă mai multe posibilități în materie de modularitate mobilă.

Experiență de joc diferită
Moto GamePad. Acest nou accesoriu va permite transformarea telefonului Moto Z într-o consolă de gaming dintr-o singură mișcare. Moto GamePad cuprinde două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming autentică. Accesoriul este dotat și cu un acumulator de 1035 mAh pentru o experiență de gaming de durată.

Sunet de înaltă calitate cu o singură mișcare
Dacă prima generație JBL SoundBoost a fost un imbold pentru a începe petrecerea, cu noul sistem optimizat JBL SoundBoost 2 experiența va fi una memorabilă. Accesoriul oferă o capacitate de redare integrată de 10 ore, iar datorită stratului impermeabil nicio picătură de apă nu mai poate opri muzica. JBL SoundBoost 2 este disponibil în culorile roșu, albastru sau negru, are un contur îmbunătățit pentru o senzație mai plăcută în mână, și este compatibil cu noua aplicație JBL EQ.

În plus, a fost lansată și o nouă aplicație, denumită My JBL SoundBoost 2, care permite controlul sunetului. Fie că este vorba de muzică, videoclipuri sau alte tipuri de conținut, utilizatorii vor avea parte de o experiență multimedia cu adevărat imersivă.

Cea mai rapidă încărcare cu TurboPower
Încărcarea telefonului devine acum mai ușoară și mai rapidă cu pachetul Moto TurboPower. Accesoriul poate reîncărca telefonul rapid (până la 15W) atunci când este nevoie, iar funcția de încărcare rapidă va ridica nivelul acumulatorului până la 50% în doar 20 de minute.

Încărcare cu stil
Cablul de alimentare devine opțional cu Moto Style Shell pentru încărcare wireless. Acest Moto Mod aduce încărcarea wireless rapidă (până la 10W) pe telefonul Moto Z, într-un mod atractiv și elegant. Accesoriul este disponibil în mai multe variante de design, pentru ca telefonul să se asorteze mereu stilului și dorințelor utilizatorilor.

Disponibilitate
Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, într-o campanie de pre-ordering, desfășurată împreună cu eMag, în care fiecare comandă de Moto Z2 Play va beneficia în mod gratuit și de o cameră Moto 360.

Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la prețul recomandat de 2399 RON, iar modul Moto 360 va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON.

Mai multe fotografii puteți găsi aici (trebuie să acceptați termenii noștri privind licența când descărcați imagini sau videoclipuri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *