Krups Latt’Espress – Despre Cafea, Dragoste si Armonie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ALL RIGHTS GIVEN

Se spune ca fiecare ceasca de cafea are in spate cate o poveste ce porneste de la prima boaba selectata, la modul de preparare si locul in care este savurata. Indiferent daca o bei la birou, acasa sau intr-o cafenea din Le Havre, in timp ce muzica lui Edith Piaf se aude lin dintr-un gramofon ruginit, cafeaua inseamna perfectiune.

Latt’Espress de la Krups te reinvata sa savurezi o cafea bine facuta! Un espresso atent preparat inseamna iubire, iar cum tu esti un coffee lover, stii cat de importanta este armonia si aroma unei cesti de cafea incantatoare ce se ridica la rangul de arta.

From Coffee with Love

Sunt zile in care ai face orice pentru o cafea buna, dar vremea si timpul nu te ajuta sa dai o fuga pana la cafeneaua ta preferata. Ei bine, problema este ca si rezolvata! Cu espressor-ul automat Latt’Espress de la Krups, cu o putere de 1450W si presiune 15 bari, poti savura bautura favorita oriunde te-ai afla, indiferent daca iti doresti un cappuccino cremos, un caffe latte delicios sau un espresso intens.

Datorita sistemului One-Touch-Cappuccino, printr-o singura atingere de buton, te poti bucura de bautura favorita! Seteaza rasnita metalica pentru a macina boabele de cafea conform preferintelor tale si alege intensitatea cafelei pe care ti-o doresti!

ALL RIGHTS GIVEN

Compact, smart and lovely, Krups Latt’Espress are un ecran LCD intuitiv, extrem de usor de folosit ce-ti ofera control deplin in selectarea bauturii favorite si cantitatii dorite.

Iar cum toamna s-a instalat deja serios, bauturile calde sunt de nelipsit din rutina ta zilnica. Datorita sistemului Thermoblock Compact, poti savura o cafea fierbinte inca de la prima ceasca, datorita circuitului scurt de distributie a apei, ce impiedica scaderea temperaturii si ii ofera prospetimea mult dorita de tine.

 

You can never say no to coffee! 😊

ALL RIGHTS GIVEN

Despre Krups

Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si sa ofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *