Alege accesoriile din piele exotica Ghibli pentru un plus de rafinament si distinctie!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

piton
Cu siguranta majoritatea femeilor prefera gentile din piele naturala: geanta, acest partener fidel, ce stie totul despre noi si pe care ne bazam cu incredere in fiecare zi, indiferent de ocazie.
Fie ca sunt simple, minimaliste, bogat decorate, mici sau mari, gentile sunt poate cel mai utilzat accesoriu de fiecare dintre noi. Cum un astfel de partener necesita atentia noastra, ne-am gandit sa va prezentam cateva curiozitati despre pielea de piton si, totodata, sfaturi de ingrijire pentru gentile de dama, in special pentru cele din piele de piton.
Ghibli este brandul Italian prezent in Romania prin online shop-ul Perloro, lucrand cu exuberanta piele exotica inca din 1968. Brand italian renumit, acesta isi are originea in Toscana, locul tabacariilor marilor case de moda.
genti4
Ghibli a fost fondata de Piero Manzi si Maura Cioni. De-a lungul anilor, pasiunea lor pentru productia de genti de mana si accesorii de inalta calitate, le-a permis sa se îmbunatateasca din ce în ce mai mult, obtinand recunoasterea internationala. De fapt, incepand cu anii 1980, Ghibli este specializata în prelucrarea materialelor python si exotice, simboluri ale excelentei de lux.

Un prim aspect este faptul ca pielea de piton se utilizeaza si in alte scopuri, nu numai in industria producatoare de genti si accesorii. De exemplu, substantele continute de pielea de piton se utilizeaza si in scopuri cosmetice, pentru creme, sau chiar in medicina. In alte colturi ale lumii, cum ar fi Indonesia, carnea pitonului constituie un fel de mancare, pielea fiind folosita ulterior pentru comercializare.
genti5
In ceea ce priveste culoarea naturala a pitonului, aceasta este o combinatie intre alb si gri. Mediul de viata al acestuia influenteaza culoarea predominanta: mai mult spre gri daca pitonul traieste in padurile tropicale, sau mult mai deschis daca acesta petrece mult timp in soare. Ghibli importa pielea de piton in stare neprelucrata, aplicand pana la 12 procese pentru tabacire si colorare exclusiv cu ajutorul pensulei. Puteti vedea varietatea de pigmenti rezultata pe online shop-ul Perloro.

O alta particularitate este rezistenta: daca din greseala o tigara cade pe geanta din piele de piton pentru 2-3 secunde, aceasta va ramane intacta. Solzii raman mai rigizi, insa nu se va intampla absoult nimic. Desi aparent delicata, o geanta din piele de piton este mult mai rezistenta decat o geanta din alt tip de material.

genti
Exuberante, delicate dar rezistente, gentile din piele de piton sunt o investitie in calitate, arta si distinctie. Fie ca sunt genti office, plicuri de seara sau genti shopper, acestea vor completa desavarsit orice tinuta. Descopera mai multe modele pe magazinul online Perloro.

O asociere inedita si spectaculoasa de piele de piton si cristal, plicul de tip clutch Rigina este perfect pentru ocaziile speciale. Broderia de cristale este aplicata de mana, iar pielea de piton este vopsita manual in culoare azuriu si gri petrol. Sistemul de inchidere este metalic, iar accesorizarea este cu cristale si materiale suflate cu aur de 24 karate, densitate 0.10 microni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>