Ceas de dama JOH. ROTHMANN Anabell 10030035

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Noua colectie a brandului Joh. Rothmann va ofera ceasuri de mana din stilul casual, firma britanica produce ceasuri barbati dar si ceasuri dama de inalta precizie care sunt supranumite de catre tehnicienii companiei drept fiind mici opere de arta.

Ceasurile Joh. Rothmann expun ceasuri din colectia Anabell, acestea sunt prezente pe piata mondiala in doua variante, ceasuri barbatesti cu stilul casual si ceasuri dama cu stilul casual.

Noul ceas JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 este un ceas dama definit de curbe voluminoase si de materiale calitative.

Din categoria ceasuri dama, ceasul de dama JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 are in componenta sa metalul otel inoxidabil, acesta este un maretial rezistent la socuri si care nu rugineste. Ceasul dama JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 are cadranul rotund, culoarea este aurie, are display analog, este prevazut cu indicatori luminoscenti si are o dimensiune de 38 mm si o grosime de 9 mm.

Materialul din care este facuta bratara ceasului JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 este alama placata ionic, culoarea bratarii ceasului este aurie, se inchide cu o catarama de tip bijuterie si este rezistent la apa (3ATM / 30m). In ceea ce priveste cadranul, acesta este de culoare alba, iar geamul este din cristal mineral durificat, material care rezista doar la zgarieturi.

Alama placata ionic din care este compusa bratara ceasului JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 nu are aceeasi durabilitate pe care o are otelul, ceasul este posibil sa rugineasca relativ repede. Va recomandam se evitati lovirea, zgarierea, contactul cu alcool, patarea cu parfum, acetona, detergent sau mai sugeram evitarea suprafetelor abrazive.

Ceasul JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 indica data, ora, minutul, ziua         saptamanii, secundele, are afisaj data iar mecanismul ceasului este unul de tip quartz. Istoria mecanismelor quartz este destul de noua, ceasurile ce functioneaza pe acest principiu de functionare au fost introduse pe piata in anii 70.

Ceasul JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 este un accesoriu aurit, ce poate fi potrivit pentru zile si tinute casual, dar si pentru petreceri, evenimente, logodne si nunti.

Daca rochiile argintii si aurii pot fi considerate alegeri clasice de ultima moda, incerca sa porti un mix intre cele doua nuante. Ceasurile aurii sau cele de culoare argintie sunt un prim exemplu care ne arata efectului sau puterea accesorizarii elegante iesite din comun.

Culoarea galbena/ aurie ajuta la sporirea abilitatii de a lua decizii bazate pe argumente concrete, aceasta culoare contribuie la calmarea sistemului nervos, ne elibereaza de tensiuni si senzatia de confuzie, ne inspira sentimentul ca putem face fata oricarei situatii.

Auriul si argintiul pot pune cap la cap o tinuta idilica. Trebuie doar sa ai mare grija de momentul in care alegi sa porti o astfel de tinuta, aceasta pentru ca privirile celor din jur sa fie admirative.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de JOH. ROTHMANN Anabell 10030035 din categoria ceasuri dama, un ceas care apartine stilului Casual.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>