Mese extensibile inseamna spatiu versatil

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

IIntr-o casa este nevoie de mese mari (mai ales cand vin musafiri) si de mese mici, iar mese extensibile sunt solutiile ideale pentru un spatiu versatil. Este o adevarata vrajitorie in sensul bun al cuvantului sa jonglezi cu spatiul: uneori ai nevoie de loc liber, de trecere, alteori trebuie sa arati ca sufrageria este mobilata, nu este goala sau saracacioasa.
Cei de la Mobilierinteligent.ro ne ajuta sa transformam mobilierul de care ne folosim si spatiul vital al casei. Nu este vorba de mesele acelea obisnuite si nesigure care se strang si pe care le putem face de 6 sau 12 persoane, dar se clatina si trebuie sa te porti cu ele cum te-ai purta cu un ou sa nu cada mancarea calda in poala musafirilor, ci de piese multiple, rezistente si elegante de mobilier in una singura.

Sehpa Masa - 305-2-950x640
O masa mare este un pericol si pentru copii si pentru adultii care trec pe laga ea. Mi s-a intamplat de multe ori sa ma ranesc in colturile taioase ale acesteia sau sa fiu nevoita sa ma furisez ca sa nu deranjez ce se afla pe ea. Mesele extensibile pe care le stim noi se latesc sau se lungesc dupa caz, dar mobilierul inteligent isi regleaza si inaltimea. Privesc cu entuziasm Multimasa plus si mi-o doresc in casa mea fiindca:
-ador sa stau la povesti cu familia sau prietenele in jurul unei mese joase la o ceasca de cafea sau ceai aromat, o bucata buna de pizza sau fructe si fursecuri. Este masa aceea de cafea pe care mi-o doresc fiindca nicio ceasca nu se clatina. In plus este pe roti si poate fi manevrata cu usurita, nu necesita sa inviti oaspetii sa te ajute ca sa o dai mai aproape de canapea sau de fotoliu.
-are un sertar de depozitare in care pot pune lucruri care doresc sa nu se vada. Fie ca este vorba de o carte veche pe care o citesc, o ciocolata inceputa sau un album de fotografii, toate aceste detalii care pot da impresia de dezordine pot fi ascunse de ochii musafirilor. Tot aici se pot pastra si jucariile copiilor. Stim cat plang ei cand isi ratacesc masinutele sau omuletii de lego. Sa-i ajutam, putem sa ne formam si sa le formam deprinderea de a-si pune lucrurile dragi in sertarul masutei minune. Iata atuurile acestui produs:
-este usor manevrabila, rezistenta si prevazuta cu sistem de siguranta pentru copii
-se poate regla si inaltimea mesei, nu numai celelalte dimensiuni. Aceasta poate avea: 37 de centimetri, cand este pusa la dispozitia copiilor, 40 de centimetri pentru momentul de servit ceai sau cafea si 71 de centimetri, cand avem oaspeti la masa.
-este disponibila in trei nuante: alb, cordoba si negru
-cantareste numai 32 de kilograme
-are un termen de garantie mare raportat la solicitarile la care poate fi supusa, acesta fiind de 2 ani
-este livrata la domiciliu
-se poate achita in 6 rate
In acest moment, in magazi se mai afla 22 de astfel de mese, dar cum se vand foarte bine, trebuie sa ma grabesc sa o am in casa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>