Montaj parbrize acasa

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ideea cu ferma de la marginea Bucurestiului, unde pot fi adusi copiii in vacanta mi-a venit analizand nevoia micutilor crescuti in apartament de a interactiona cu animalele blande si iubitoare. L-am vazut pe nepotelul meu cum se furisa sa nu-l vada parintii sa mangaie o pisica sau un caine. Asa au aparut pe rand iepurasii, oile, poneii, pisicutele si iezii, apoi serele si gradinile de zarzavat.
La cerere, copiii pot hrani animalele si au voie sa culeaga ce fructe si legume vor.
Dar nu despre asta vreau sa va povestesc, ci despre ajutorul dat de profesionistii de la Prabrize acasa.ro, cand grindina cat oul de porumbel mi-a afectat afacerea.
In primul rand ca recolta din gradini a fost compromisa si in al doilea rand ma durea faptul ca toate parbrizele utilajelor care ma ajutau sa le pregatesc furaje animalelor pentru iarna erau tandari. Tractorasele erau cele care tractau cositorile grele si performante, dar si utilajele de balotat. Puteam sa oblig muncitorii sa lucreze in curent? In plus, exista riscul ca la cea mai mica zdruncinatura, cioburile sa le vina in ochi sau in frunte.
Aveam nevoie urgent de montaj parbrize si intelegeam complexitatea problemei, care se descompunea in urmatoarele actiuni:
-cautarea parbrizelor de utilaje prin magazine. Nu este deloc usor sa gasesti geamuri pentru tractoare de anumite dimensiuni, fiindca magazinele din oras sunt specializate in parbrize de autoturisme
-aducerea acestora la ferma
-gasirea unor profesionisti care sa le monteze.
Uitasem ca internetul reprezinta rezolvarea tuturor nelamuririlor si problemelor noastre. Il intrebasem de atatea ori despre boli, despre dileme stiintifice si obictive turistice si mi-a raspuns de fiecare data. Am incercat cu speranta si atunci, dupa ce un angajat istet m-a sfatuit sa tastez montaj parbrize.
Miracolul s-a produs dupa cateva secunde. Cei de la Parbrize acasa.ro detineau cheia schimbarii parbrizelor utilajelor mele. Era sambata. Nu i-am contactat inainte de a realiza ca ei pot prelua toate sarcinile mele, adica:
-vin cu parbrizele pentru utilaje, tot ce aveam de facut era sa spun marcile tractoarelor
-aduc toate sculele, aparatele si consumabilele necesare montajului
-in 30 de minute monteaza un parbriz cu toata responsabilitatea, astfel incat manopera sa fie garantata 2 ani.
La inceput nu am crezut in miracol. Suna prea frumos ca intr-o zi de sambata, cand oamenii se odihnesc, sa se rezolve totul, dar asa a fost.
Au fost cat se poate de punctuali si au adus parbrize si consumabile de calitate. Mi se pare demn de lauda si faptul ca nu au revenit asupra pretului fixat initial si ca si-au onorat toate promisiunile facute clientilor pe site, adica au oferit si garantia de 2 ani la manopera si produse, in conditiile in care clientul respecta instructiunile. In acele moment simteam nevoia sa semnez cu ei un parteneriat de lunga durata sa ii am in echipa fiindca dadusera dovada de maxima seriozitate.
Ei trateaza orice client cu prietenie, empatie si consideratie, in plus, interventiile lor sunt salutare.
Datorita lor, afacerea mea a fost repusa pe roate, fiindca am inlocuit rosiile din gradina care erau compromise cu verdeata (creste repede, este cautata pe piata si nu este pretentioasa) si am facut la timp furajele.
De-atunci niciun utilaj de la ferma mea nu mai este lasat afara pe timpul noptii, iar parbrizele montate sunt in regula si acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>