Cum am reusit sa atrag mai multi clienti

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

^053D51D36E17CAC8F8CB99BA70F7D9A4E414C2C399387F3B06^pimgpsh_fullsize_distr

Mici secrete despre elevator 2 coloane si cum sa achizitionezi un elevator auto eficient.

Deseori se intampla ca proprietarii unei afaceri sa traiasca cu impresia ca daca reusesti sa iti faci cativa clienti, acestia vor ramane fideli la nesfirsit.

Mi-a fost demonstrat exact contrariul desi service-ul meu auto, pana in prezent, a mersca pe roate. Multi clienti, pe care ii consideram fideli, au ales alte servicii fara ca eu sa stiu motivul. Pretul nu avea cum sa fie motivul, deoarece aveam printre cele mai convenabile tarife din oras. Am pierdu clienti pana cand am decis sa fac o vizita unui alt atelier mecanic care imi facea concurenta.

Atunci am inteles motivul. Era echipat mult mai bine ca al meu, chiar daca preturile erau aproape duble.

Un lucru care mi-a atras si mie atentia in acel service a fost piesa de rezistenta: un elevator auto.

Asa ca am decis sa intru pe internet si sa imi comand si eu unul. Asa am gasit un elevator 2 coloane, la un pret mai mult decat convenabil si acest lucru avea sa imi dubleze numarul de clienti. Dupa ce am reusit sa instalez acesta masinarie miracol, respectand desigur normele de siguranta cu aprobare, am inceput sa vad diferenta.

Daca inainte, majoritatea clientilor mei erau doar conducatori de masini mici, acum imi calca pragul si posesorii masinilor ce depasesc 3.5 tone pentru servici de mantena.

Totul decurge mult mai repede, deoarece inainte eram nevoit sa intru sub masina respectiva si nu ma simteam tot timpul in siguranta. Acum, dupa ce autovehiculul este elevat la inaltimea dorita, doar blochez sistemul si pot lucra din picioare fara niciun stres.

Consider ca am facut o decizie foarte buna, deoarece, in mai putin de 2 luni, am reusit sa imi scot investitia plus ce castigam inainte.

Sunt extrem de multumit de performanta acestui elevator auto fiindca il am de un an si jumatate si nici macar odata nu a fost nevoie sa ii fac lucrari de mentenanta.

Recomand tuturor celor care doresc ca service-ul lor auto sa devina numarul unu in domeniu sa achizitioneze un elevator auto pentru performanta maxima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>