Pagube si amenzi uriase anulate de deratizare completa

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Soarecii se inmultesc rapid si fac prapad unde se instaleaza. Exista oameni care au fobie de rozatoare, iar cand le vad sunt in stare sa sara de la etaj si sa uite ca se ranesc, sa sparga oglinzi si televizoare in incercarea de a se salva de aceste vietati. In mod cert ca frica acesta este instinctuala fiindca soarecii pot provoca multe boli grave si pot duce chiar la decesul oamenilor, dar nu sunt atat de agresivi.
Ce dezastru pot provoca soriceii intr-un hotel?
-la bucatarie pot contamina alimentele, iar consumatorii se aleg cu boli digestive, respiratorii si cardiovasculare. Clientii care vor vedea un soricel trecand prin bucatarie, vor alege postul negru stiind cat de periculoase sunt alimentele peste care au trecut soarecii.
-distrug toate bunurile intalnite in cale, de la alimente, la textile si cabluri. Daca intra in teancurile de lenjerii le lasa pline de gauri si ingalbenite de urina, cu mirosul specific de soarece. Cu dintii lor ascutiti por intrerupe si alimentarea cu electricitate a aparaturii si pot provoca dezastre.
-tulbura somnul si sperie clientii fiindca scot zgomote suparatoare: chitaiala specifica, dar si rontaitul. Au fost cazuri in care au muscat si zgariat copiii si oamenii neatenti care dormeau profund provocand infectii la nivelul fetei sau membrelor
-o fotografie a unui intrus compromite unitatea respectiva de cazare, de aceea se impune efectuare deratizare hoteluri completa cu ajutorul unei firme de profesionisti cu experienta. 3d-deratizare completa.ro este firma numarul 1 din Romania, care la cerere se deplaseaza oriunde in tara si in urma distrugerii totale a soarecilor elibereaza si certificate prin care se demonstreaza faptul ca hotelul a fost deratizat in totalitate. Serviciile oferite de ei sunt 100% eficiente fiindca dispun de aparatura de ultima generatie si folosesc substante eficiente pentru rozatoare, dar netoxice pentru oameni. Tehnicienii firmei rezolva cu promtitudine toate problemele care apar fiindca se pricep sa curateasca si:
-toate insectele, de la gandaci, la muste, viespe si furnici din locuinte, birouri si institutii. Am vazut din proprie experienta cat de periculoase sunt viespile uriase care isi fac cuib in apropierea oamenilor. O intepatura produsa de una dintre ele provoaca o umflatura uriasa, desfigureaza copiii, iar mai multe pot provoca socul si decesul, daca nu se actioneaza rapid. De obicei cand ataca una vin mai multe, iar daca omul nu stie si nu poate sa se apere devine o victima sigura. Exista si reguli pe care oamenii le incalca si in prezenta albinelor si platesc scump pentru acest lucru. In prezenta acestor insecte agresive nu trebuie sa fii imbracat foarte colorat, nici sa fii dat cu parfum.
-purecii si plosnitele de pat, vietati care provoaca disconfort si sunt asociate cu lipsa curateniei. Este umilitor sa ai plosnite sau pureci in locuinta, iar musafiri sa se strezeasca pe tot corpul cu cupituri.
Orice manager de hotel trebuie sa cheme echipa la prima suspiciune a prezentei acestor musafiri nepoftiti care alunga clientii si aduc amenzi astronomice fiindca produc prin simpla lor prezenta grave imbolnaviri oamenilor. Echipa prezentata mai sus este prompta si realizeaza dezinsectia sau deratizarea cu profesionalism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>