Magia curateniei

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Stiu o firma din Bucuresti care practica eficient magia curateniei pe tapiteriile auto, pe covoarele, scaunele, fotoliile si canapelele din casele dumneavoastra, iar aceasta este curat-tapiterii.ro .
Nu va mai necajiti, cand din greseala cineva a scapat paharul cu cafea pe bancheta din spate a masinii sau copilasii si-au sters degetele pline de ciocolata topita pe suprafata acesteia! Chiar daca este din material textil, fie ca este din piele, profesionistii vin la domiciliu sa o curete.
Ca prin minune petele si murdaria dispar, fiindca bagheta lor magica functioneaza ireprosabil si se concretizeaza in:
-profesionalism. Sunt dusmanii tuturor petelor si nu se opresc pana cand tot ceea ce curata nu pare ca nou.
-punctualitate. Vin la timp si respecta programarile. Nu va incurca programul fiindca respecta clientii.
-dotare premium. Dispun de substantele cele mai bune de curatare si de aparate care pot curata prin forta aburului in cazul in care in familie sunt nou-nascuti, batrani sau persoane foarte sensibile.
-exigenta. Va cheama sa luati in primire lucrarea, cand totul este perfect.
-preturi oneste raportate la calitatea si cantitatea muncii prestate
-disponibilitatea fata de problemele clientului. In urma programarii si stabilirii datei si orei, se deplaseaza la domiciliul clientului, unde curata total masina, dar si casa. Iata ce pot face pentru ca dumneavoastra sa locuiti si sa calatoriti in curatenie: igienizeaza scaunele masinii, tetierele, plafoanele si mochetele, prin casa curata covoarele, (indiferent cat ar fi de mari, de patate si de grele), fotoliile, scaunele si canapelele.
Curat-tapiterii va alunga toate ingrijorarile fiindca aceste obiecte greu de igienizat sunt curatate pe loc, in prezenta dumneavoastra.
Cum i-am descoperit? M-au rugat niste prieteni sa le duc copiii cu masina la scoala fiindca ei erau ocupati. Fiindca ii tratez ca facand parte din familie, m-am dus la prima ora sa-i ajut. Micutii s-au urcat cu sandvisurile in masina si asa, cand au coborat au lasat bancheta din material textile deschis la culoare plina de pete rosii si maioneza.
Dupa amiza trebuie sa iau de la aeroport o delegatie de oameni de afaceri japonezi. De modul in care ma purtam cu ei depindea semnarea unui important contract de colaborare. Cu ce sa sterg eu petele acelea din masina repede si fara sa ramana urme? Mi-ar fi crapat obrazul de rusine sa ma duc sa-i iau si sa-i invit sa se aseze pe acele pete!
Nu eram suparat pe prieteni, ci pe situatie. M-am intors acasa si am cautat firma curatat covoare pe internet.
Asa am ajuns pe site-ul lor si i-am rugat sa-mi curete masina la urgenta. Vazand ca pot curata si covoarele din casa si tapiteria de la domiciliu, i-am rugat sa se pregateasca pentru curatenie completa.
Au fost rapizi, prompti, eficienti si profesionisti. Intr-o ora totul stralucea de curatenie si mi-am dat seama ca incidentul copiilor a fost providential fiindca tetierele masinii si plafonul erau murdare si aveau nevoie de curatare.
Mi-am multumit si sotia realizand pe negandite curatenia generala de primavera in casa.
Daca vi de intampla un incident de acest tip in masina sau in casa, nu uitati de firma care este expertain magia curateniei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>