Refugiul de la pavilion

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Este ora amiezii si masinile trec una dupa alta, iar soferii claxoneaza nervos. Din casa aud tot: traficul infernal, oamenii care se cearta si pun totul pe seama caniculei care  atata spiritele. Si la noi in casa suntem nervosi toti. Cineva doreste o temperatura mai scazuta in sufragerie, dar aerul conditionat care bate direct in ceafa mea ma racoreste instant, dar imi face mult rau dupa aceea. Numai eu stiu cat ma chinuiesc durerile de cap dupa o zi de stat la racoarea artificiala! Protestez si disputele incep rapid.

Ma intreb acum, cand imi iau paharul de limonada cu menta si gheata ce m-as fi facut fara pavilionul comandat din magazinul online Dwyn.ro si montat cat mai departe de strada.

Special l-am asezat langa lacul plin de nuferi si de lebede, in vecinatatea tuberozelor sa simt racoarea placuta si parfumul inconfundabil.

Fiindca am prins perioada de reduceri, a costat cu 30% mai putin, iar acum m-am ales cu un spatiu ideal pentru odihna, citit si meditatie, un loc de joaca pentru copii si un punct de atractie pentru musafiri.

Nu va ganditi ca ma ciupesc tantarii fiindca ma aflu langa apa si in mijlocul naturii, fiindca Pavilion 3×3 m cu plasa de tantari Tarrington House nu le permite musafirilor nepoftiti sa imi invadeze spatiul.

tarrington-house-pavilion-3x3-m-cu-plasa-de-tantari-tarrington-house-97635

Consider ca am facut afacerea vietii mele fiindca am dat 699 de lei pentru o locuinta de vara care valoreaza aur. Aici vin sa imi adun gandurile si tot aici beau cafeaua sau stau la o inghetata cu amicele, dar si cu familia.

Avem la dispozitie un spatiu generos la umbra si la racoare, iar insectele nu pot patrunde in casa noastra. Langa cei 300 de lei am mai pus o suma de bani, plus reducerea si punctele de fidelitate si am comandat si un balansoar pat, dar si o masa cu scaune sa putem organiza o adevarata reuniune aici.

Nu mi-a venit sa cred ca structura metalica rezistenta si cele patru plase dense de tantari cantaresc 23,6 kilograme, iar pavilionul poate fi luat oricand pe sus si mutat de doi oameni!

In zilele libere, in fata pavilionului sfaraie gratarul incins cu capac ca mancarea sa fie gata repede si sa fie pregatita in conditii igienice. Legumele suculente si dulci, pulpele, micii, carnatii si porumbul ne fac nerabdatori. Cu gratarul ne-am potolit dorul de scrijelute de cartofi, cum facea bunica si de porumb crud de gradina pus pe gratarul cromat.

Pavilionul cu plasa de tantari a devenit biblioteca si birou de invatat, cand copiii nostri intra in sesiune. A fost suficienta o sursa serioasa de lumina caci laptopul il pot folosi si fara priza.

Ce voi face cand va veni toamna si se vor porni vanturile puternice si ploile? La cat este de bine in pavilion, ma doare inima sa ma gandesc la asta, dar il pot strange si pastra pana la anul.

Pavilionul ne-a adus multa fericire si confort in aceasta vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>