Gomag iti vine in ajutor daca vrei sa iti deschizi un magazine online

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Intrebarea ar fi “De la cine sa cerem ajutor?” iar raspunsul evident ar fi „De la un expert.” Daca vrei sa obtii ceva de calitate si sa incepi o afacere de succes, sa capeti multi clienti si mult succes pe piata de ecommerce. Magazinele online nu mai sunt de mult ceva iesit din comun, in prezent se incearca mai mult sa se obtina o mai buna optimizare a proceselor de vanzare-cumparare si de promovare si o interactiune mai mare intre clienti si vanzatori.

Obtinerea rezultatelor cat mai bune in procesul de realizare si administrare a unui magazin online este si sarcina celor de la Gomag, o firma ce se ocupa cu solutii de ecommerce, de la crearea unui magazin online pana la administrarea acestuia si suport tehnic pentru cei ce deja detin un astfel de magazin online. Fie ca este vorba despre o persoana ce doreste sa isi deschida un magazin online sau despre una care detine deja unul dar doreste sa il imbunatateasca, apeland la echipa Gomag, va fi sigur ca va obtine ceeea ce doreste.

sales-funnel-gomag-1080x628

Ceea ce ofera Gomag in materie de magazine online este inovatia, cele mai moderne metode de gestionare si un design cat mai responsive al site-urilor. Se incearca si fara indoiala ca pana acum s-a reusit cu succes optimizarea site-urilor astfel incat acestea sa ruleze cat mai bine pe toate paginile si sa suporte un numar cat mai mare de clienti in acelasi timp. In perioade precum Black Friday sa Craciun, cand reducerile si ofertele sunt masive, magazinele online sunt mereu pline iar asta poate cauza, asa cum spunem noi de obicei, picarea site-ului pentru o anumita perioada de timp. Acest lucru poate avea un efect negativ asupra clientilor. Traficul prin magazin trebuie sa fie cat mai rapid si mai usor indiferent de dispozitivul utilizat pentru a-l accesa.

Aplicatiile Gomag sunt realizate pentru ca produsele si sectiunile sa fie configurate cat mai usor si mai rapid. Construirea si stergerea de categorii, gruparea, adaugarea si stergerea de noi produse va fi extrem de usoara. Acelasi lucru este valabil si in cazul atributelor sectiunilor si produselor in parte. Platforma Gomag le ofera posesorilor unui magazin online si numeroase instrumente de marketing care sa ii ajute sa vanda online mai eficient. Multe tipuri de reduceri si oferte speciale pot fi folosite in cadrul sectiunilor si pentru produse specifice. Un posesor de magazin onlie are la dispozitie coduri de reducere, reduceri pentru anumite grupuri de clienti, reduceri in functie de numarul de produse achiztionate sau de suma acumulata, optiuni de transport gratuit, promotii „1+1 Gratuit” sau „Reducere la al 2-lea produs cumparat” precum si multe altele.

Si interactiunea dintre client si vanzator este importanta, asa ca, administratorul unui magazin online poate vedea in timp real toate actiunile clientilor, carucioarele de cumparaturi online si poate prelua comenzi telefonice sau prin chatul de pe site. In acest fel, clientii pot fi si motivati sa cumpere anumite produse sau le pot fi oferite sfaturi si idei. De asemenea, metodele de plata care le sunt puse la dispozitie sunt multiple.

De curand, in cadrul optiunilor si serviciilor oferite de cei de la Gomag a intrat si modulul Gomag Sales Funnel, lansat in premiera la noi in tara. Acesta poate fi gasit doar oe platforma celor de la Gomag. Modulul le pune la dispozitie utilizatorilor 3 tipuri de palnii de vanzare care pot fi configurate extrem de usor, prin doar cateva clickuri, fara aplicatii suplimentare. Cu ajutorul acestui modul, utilizatorii pot face o grama da lucrui folositoare afacerii lor, de la sesiuni de reduceri prin email pana la campanii de promovare si de stimulare a cumparatorilor, rezultatele fiind imediate si evidente.

sales-funnel

Toti cei care vor sa vada eficienta platformei Gomag si mai nou a noului modul Sales Funnel au la dispozitie o perioada de testare de 15 zile, timp in care pot administra si gestiona un magazin online, pot invata cum sa faca asta cat mai bine si care sunt rezultatele. Benefiile pemium oferite aici sunt unice in Romania asa ca este o ocazie care nu trebuie ratata pentru a-ti pune la punct site-ul si a-ti dezvolta afacerea.

Mai mult, cei de aici stiu ca cea mai importanta este siguranta datelor personale a clientilor dar si a celor ce detin magazinul online, in special dupa intrarea in vigoare a GDPR asa ca prin platforma Gomag avem gazduire sigura pe servere securizate si certificate SSL pentru protectia datelor personale ale site-ului si ale clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>