Analko Industry si vopsirea cu pulbere in camp electrostatic

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aveti ceva de vopsit si va doriti sa fie de calitate, durabil, sa fie uniform si rezistent la lovituri?

Poate va intrebati care este cea mai buna varianta de vopsire: cea normala sau cea cu pulbere in camp electrostatic. Daca  aveti de vopsit confectii metalice industriale sau confectii metalice pentru constructii si nu stiti care este cea mai buna metoda, noi recomandam vopsirea cu pulbere in camp electrostatic, o metoda inovativa, durabila si de care veti fi mai mult decat multumiti.

Analko Aluminium Industry este lider pe piata in ceea ce priveste vopseaua cu pulbere in camp electrostatic, care este  o tehnologie ce se face  prin acoperire, aplicand unele  particule uscate de vopsea cu ajutorul campului electrostatic. In acest procedeu de aplicare nu sunt folosite materiale chimice periculoase – vopselele tip pulbere au un continut de VOC foarte scazut si nu sunt daunatoare sanatatii, de fapt, ceea ce ne intereseaza pe toti. De asemenea, nu contin substante cancerigene.

analko-1

Aceasta vopsea consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata materialului  vopsit) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Aceasta metoda de vopsire cu pulbere in camp electrostatic reprezintă cea mai economica, inteligenta si ecologica metoda la ora actuala. De exemplu, atunci cand nu veti mai folosi sau nu veti mai avea nevoie de produsele vopsite, ele nu vor fi daunatoare naturii, vopseaua fiind biodegradabila.

Vopseaua cu pulbere in camp electrostatic reprezinta o tehnologie eficientă si rapida. Aplicarea ei se face usor pe diferite confectii metalice si poate fi foarte durabila. Poate fi folosita pe diferite materiale, dintre care fonta, otelul, aluminiul, sticla si ceramica.

analko-2

Daca nu v-ați convins pana acum cu privire la aceasta metoda, mai jos, puteti descoperi cateva din avantajele acestei metode de vopsire. In primul rand, daca vopsesti cu pulbere in camp electrostatic, piesele vopsite  au o durata de viata de pana la 20 de ani, astfel ca durabilitatea este unul dintre cele mai mari avantaje, fiind rezistente impotriva umiditatii, agentilor chimici, loviturilor, caldurii excesive, precum si zgarieturilor. De asemenea, dupa aplicarea acesteia nu exista procesul de exfoliere, fiind foarte aderentă, este foarte rezistenta  la julituri, zgaraieturi si lovituri. Astfel, suprafata vopsita va arata uniform, fara defecte, asa cum apar la vopsirea lichida prin pulverizare.

Ca o informație in plus, menționam ca nu orice material poate fi vopsit cu pulbere in câmp electrostatic. Ne referim la cauciuc, lemn, plastic sau orice alte produse care nu rezista la temperaturi de peste 180 grade pentru ca si-ar modifica forma sau s-ar topi. Pentru MDF, insa, tehnologia este foarte costisitoare pentru a putea fi vopsit cu pulbere in camp electrostatic.

analko-3

Referitor la culori, in Europa, pentru lucrarile industriale, se foloseste  gama de culori RAL care conține 210 culori, insa se pot folosi si PANTONE sau MUNSELL. Cu toate acestea, sunt fabrici care pot realiza orice tip de culoare, imaginația omului fiind nelimitata in privința culorilor.Una dintre aceste firme este Analko Aluminium Industry.

Lumea evolueaza, tehnologiile sunt noi in toate domeniile, important este sa ne alegem furnizori de calitate pentru a primi cele mai bune servicii in domeniile de interes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>