Avantantajele bronzului in cadrul unui salon de bronzare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bronzul este acel lucru care trece dincolo de aspect si infatisare. O piele bronzata iti da o stare de bine, te face sa te iubesti mai mult. Pentru un bronz de durata pe tot parcursul anului, este indicat sa alegi un salon de bronzat de incredere.

Stim ca iti place pielea bronzata si iti place mai mult de tine cand pielea ta are o nuanta ciocolatie. Parca si hainele arata altfel, dar cu siguranta si tu arati altfel. Fericirea de pe chipul tau este mereu prezenta chiar si in zilele ploioase sau in sezonul rece.

Te intrebi care sunt avantajele acestui bronz?

In primul rand trebuie sa te gandesti la timpul pe care il petreci la salonul de bronzare, in comparatie cu timpul pe care il petreci pe un sezlong la piscina, de exemplu. Diferenta este evidenta, iar bronzarea in cadrul unui salon se face treptat. Un alt avantaj este acela ca personalul specializat din saloanele Tantastic iti poate da sfaturi cu privire la cate minute este indicat sa stai in functie de tipul tau de piele, dar si de culoarea ochilor.

young-arabic-woman-with-beautiful-body-in-swimwear-lying-on-the-beach-sand_1139-1580

In primele sedinte bronzul nu va fi atat de intens, insa trebuie sa iei in calcul faptul ca fiecare sedinta la salonul de bronzare iti mentine bronzul, pe langa faptul ca il si intensifica. In functie de dorintele tale iti poti face un program crescator. Ce inseamna asta? Ca vei incepe sedintele cu mai putine minute, dupa care, de la sedinta la sedinta, timpul de expunere poate sa creasca daca iti doresti, iar pentru mentinere vei alege un anumit numar de minute.

Nu uita si de cremele si lotiunile care accelereaza bronzul, dar au si grija de piela ta. Protectia este foarte importanta si se poate realiza pe 2 cai: un timp mai scurt de expunere sau aplicarea unei lotiuni speciale.

Indiferent ca iti doresti un bronz pentru tot anul, sau doresti sa ai o nuanta usor ciocolatie pe timpul verii, saloanele noastre te asteapta intr-o ambianta placuta, cu personal specializat si cu cele mai performante si profesionale aparate de bronzare.

Nu uita ca la Tantastic gasesti aparate care iti ofera un bronz sanatos, 100% rapid, 100% modern si 100% eficient. Te asteptam in saloanele noastre pentru o experienta unica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>