Detartrajul – Igiena orala

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vizita la un medic dentist pentru multi oameni este echivalenta cu o catastrofa. Unii oameni au ramas cu o trauma din copilarie si de aceea nu merg la stomatolog. Altii au niste bariere psihologice care, datorita  unor ganduri constante despre durere, nu ii lasa sa treaca pragul  medicului dentist. De fapt, daca mergi in mod regulat la un medic stomatolog profesionist pentru detartraj  si tot felul de masuri preventive, este posibil sa eviti o durere in viitor.

Sfaturi profesionale
Pentru a incepe tratamentul unui dinte, este necesar sa consulti un medic stomatolog profesionist. In timpul controlului, medicul comunica cu pacientul despre problemele dintilor care il deranjeaza. Examineaza cu atentie intreaga cavitate orala, efectueaza diagnosticarea si doar atunci prescrie tratamentul si, de asemenea, ii spune cat va costa.  Astfel, pacientul va afla despre pret aparat dentar , cat costa un aparat dentar, cat costa un implant dentar  etc.

dentfix_2

Diagnosticarea dintilor
Diagnosticul se face in directia plangerilor sau dorintelor pacientului, cum ar fi  plangeri legate de durerea de dinti, corectia muscaturii, detartraj, inserarea implanturilor, fatete dentare si asa mai departe, gama moderna de servicii stomatologice fiind destul de mare. Pentru inceput, dentistul inspecteaza vizual gura clientului si evalueaza vizual starea dintilor. Apoi, pacientul va trebui sa faca o examinare cu raze X. In urma rezultatului, medicul poate cunoaste mai bine starea dintilor si isi planifica actiunile ulterioare. Cu ajutorul acestor dispozitive moderne, este posibila diagnosticarea mai precisa a oricarei boli dentare, chiar si intr-un stadiu incipient. Si, de asemenea, pacientul primeste mult mai putina expunere ca rezultat al examinarii.

Avantajele tratamentului dentar in clinica dentara
Avantajele tratamentului dentar in clinica stomatologica Dentfix din Bucuresti pentru consultarea si diagnosticarea dintilor sunt multe. La urma urmei, exista o oportunitate de a vorbi cu un profesionist si de a afla informatii fiabile despre starea cavitatii tale orale. De asemenea, el poate oferi recomandari privind ingrijirea corespunzatoare a dintilor si a cavitatii bucale in general. Stomatologii, ortodontistii si alti medici din domeniul serviciilor stomatologice vor putea sa traga concluzii si sa faca un plan individual de tratament pentru fiecare client. Iar acest lucru inseamna o serie de proceduri cele mai eficiente si la preturi accesibile. Daca te indrepti catre un adevarat profesionist, poti vindeca chiar si cele mai mari neajunsuri.

Importanta igienei orale

 

Igiena cavitatii bucale este foarte importanta pentru sanatatea copilului, prin urmare copiii sunt invatati despre acest lucru de la o varsta frageda. Starea dintilor intr-un procent de 85-90%, depinde de cata atentie acorzi ingrijirii orale. Curatarea periodica adecvata este o buna prevenire a diferitelor boli dentare. Ingrijirea orala este necesara pentru a preveni cariile, pentru a scapa de respiratia urata si pentru a preveni pierderea precoce a dintilor. Daca masurile de igiena nu se desfasoara regulat, tartrul ramane pe dinti, iar resturile de alimente se descompun in spatiile interdentare. Acest lucru nu numai ca ofera un aspect neplacut, dar, de asemenea, face respiratia urat mirositoare.

dentfix_3

 

Resturile existente sunt mineralizate si transformate in tartru. Ca urmare, mirosul neplacut nu este eliminat nici chiar dupa curatarea dintilor, gingiile devenind inflamate si deseori sangerande. Cel mai adesea, piatra se formeaza in spatiile interdentare si la granita gingiei. Acest lucru predispune la dezvoltarea cariilor, deoarece sub aceste depozite smaltul dintelui se modifica, iar bacteriile se reproduc usor pe acest substrat nutritiv. Pentru a elimina aceste neplaceri, viziteaza clinica stomatologica IVORY Dentfix din Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>