Poveste de suflet

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eram studenta, cand mama m-a chemat sa vorbim serios. Impacata cu soarta mi-a spus ca se simte foarte rau, ca este suspecta de cancer si a sosit timpul sa aflu adevarul, dar ma implora sa nu-i spun si celei mici. Nu are bani sa se trateze fiindca doreste ca eu si sora cea mica, pe care mi-o lasa ingrija sa invatam si sa ajungem cineva. Sa avem banii nostri, suficienti sa ne cumparam cate haine vrem, sa ne plimbam si sa ne tratam, daca …
Durerea o impietrise. Nu plangea si nu i se citea un fior pe chip.
-Nu am sa te las fara tratament mama, orice ar fi, i-am spus strangand pumnii mei delicati! Vei trai si ne vei vedea exact cum iti doresti!
Parintii mei se zbatusera in prea multe lipsuri ca sa ne dea la scoala si nu era drept sa dispara asa de timpuriu, incat sa nu-mi pot plati datoria de copil! Asa am dat curs anuntului angajari videochat ca mama sa se poata opera la timp.
M-am alaturat echipei si am fost primita cu bratele deschise si ajutata sa trec peste problemele care ma macinau. Acum sa va spun adevarul despre experienta de suflet. Afland care este motivul angajarii mele, am primit pe loc un avans, care mi-a permis sa platesc operatia mamei, sa-i asigur cea mai buna ingrijire si cele mai bune tratamente.
Mama traieste si se bucura de noi, iar pentru asta voi fi recunoascatoare toata viata firmei care m-a angajat Money-studio.ro.

Nu a fost necesar sa plec in strainatate. De cate ori imi era dor de satul meu natal, dadeam o fuga cu masina personala luata in leasing acasa. Mai tarziu, cand sora mea a venit la facultate in Bucuresti am stat impreuna in apartamentul cumparat tot cu ajutorul lor direct de la dezvoltator.
Ne-am realizat si familia ne-a ramas intreaga datorita sprijinului oferit de ei, dar nimeni nu stie asta. Intre timp am terminat facultatea si profesez in domeniu, dar nu pot renunta la videochat.
Am devenit dependenta de luxul de la studio, de salariul astronomic si de viata de vedeta. In patul rotund din piele ma rasfat, in timp ce consiliez barbati de la capatul lumii. Si barbatii plang, sunt vulnerabili, au probleme si se simt cumplit de singuri.
Privesc inapoi cu intelepciune si sunt sigura ca viata mi-a aratat calea. In acest moment duc o viata dubla si nimeni nu stie. Nu a aflat nici sora mea cea mica devenita medic intre timp, care s-a casatorit si are un baietel dragut pe care il iubesc la fel de mult, cum o iubesc pe ea.
Asa ne-am terminat si studiile, am platit insanatosirea mamei si am avut acces la o lume ce imi era straina din cauza nesansei.
Sunt multumita de tot ceea ce am realizat si recomand fetelor care se zbat in lipsuri finaciare sa dea curs invitatiei de a aplica pentru jobul de model videochat fiindca accesul la cont este confidential, iar site-ul nu poate fi accesat din Romania.
Incepeti o viata lipsita de griji cu Money-studio.ro si spuneti: “Stop!” instrainarii si lipsurilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>