Clinica Ivory – Beneficiile si avantajele implanturilor dentare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Clinica stomatologica Ivory va ofera o gama variata de servicii de implantologie, precum si din toate celelalte ramuri ale stomatologiei, realizate la cele mai inalte standarde. Indiferent daca sunteti interesati de implant dentar sau de alte servicii cum ar fi ortodontie sau tratamentul paradontozei, veti beneficia de ajutorul unei echipe aflata in permanenta dezvoltare, care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern si primitor utilizand echipamente noi. In plus, pachetele de servicii sunt concepute in mod special pentru orice buget, astfel incat fiecare pacient care ajunge aici sa isi poata rezolva usor problemele.

Daca nu stiti care sunt avantajele implanturilor dentare va explicam in cele ce urmeaza.

Implanturile dentare se comporta ca dintii naturali

ivory_1

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui implant este acela ca restabileste puterea completa de mestecat. Majoritatea pacientilor nu pot spune care este diferenta dintre dintii naturali si dintele implantului. Ei pot manca cu implanturile in mod normal, le pot peria si curata in mod normal si acesta este un avantaj important.

Implanturile dentare pot tine o viata

Intrucat o punte dentara poate tine doar aproximativ 10 ani, implanturile dentare pot tine o viata. Implantul este realizat din titan si se integreaza cu osul maxilarului. Este bio-compatibil, ceea ce inseamna ca este netoxic si nu este respins de organism. In general, este un dinte puternic artificial care inlocuieste un dinte natural.

Implanturile dentare impiedica pierderea osoasa

ivory_2

Pierderea osoasa apare in maxilar atunci cand nu exista radacini dentare (sau implanturi) iar implanturile inlocuiesc radacinile mentinand osul maxilarului stimulat.

In cazul in care nu exista nici un dinte, osul maxilarului cu spatiu gol se deterioreaza din cauza lipsei de stimulare. Daca nu se plaseaza un implant in primul an de pierdere a unui dinte, aceasta zona osoasa isi pierde 25% din volum, iar pierderea osoasa continua de-a lungul anilor.

Protezele dentare pot chiar accelera pierderea osoasa deoarece devin adesea largi si apoi se freaca de creasta osoasa, tocind-o. Deoarece un implant inlocuieste radacina, precum si dintele si mestecarea este restabilita la normal, acesta asigura stimularea necesara pentru cresterea osoasa naturala.

Implanturile dentare pastreaza stabilitatea dintilor adiacenti

Decalajul de la un dinte lipsa poate determina dintii adiacenti sa se deplaseze  spre spatiul gol. Aceasta va scoate dintii din pozitie si va poate afecta muscatura, capacitatea de a mesteca si aspectul. Poate provoca interferente care fac inlocuirea dentara dificila mai tarziu. O muscatura proasta poate duce, de asemenea, la probleme cu articulatia temporomandibulara si poate duce la dureri de dinti si la dureri de cap.

ivory_3

Implanturile dentare va pot ajuta sa eliminati afectiunile gingiilor

O radacina poate actiona ca o capcana pentru alimente si bacterii si poate duce la anumite boli ale gingiilor.

Implanturile dentare pot preveni imbatranirea faciala si imbatranirea prematura

Modificarea fetei poate fi un efect nedorit al pierderii osoase care rezulta din lipsa dintilor. Acesta este locul in care treimea inferioara a fetei incepe sa se prabuseasca, micsorand treptat distanta dintre varful nasului si barbie. Modificarile pot include excesul de riduri in jurul gurii, subtierea buzelor si o barbie mai ascutita, facand persoana sa para mult mai in varsta decat varsta sa reala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>