Dispozitive multifunctionale de calitate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Copy Service, a fost si este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente pentru imprimarea, copierea si scanarea documentelor,  inclusiv echipamente si copiatoare profesionale, precum si service profesional. De asemenea, ofera  consumabile, suport tehnic pentru echipamente, intretinere, reparatii de copiatoare si alte echipamente de birou.  Furnizarea de echipamente, service si asistenta tehnica sunt asigurate de oameni competent, profesionisti in domeniul tehnicii functionale de birou.
Nu numai ca vindem sisteme profesionale de imprimare full color, dar intelegem, de asemenea, modul in care aceste sisteme pot fi utilizate cu succes in afacerile de imprimare si copiere. In activitatile noastre, am creat o retea mare de clienti si comercianti, alaturi de membri care sunt parteneri pe termen lung si furnizori de copiatoare si echipamente de birou.  Avem capacitatea de a furniza echipamente pentru orice regiune a tarii, oferind pe deplin un spectru complet de lucrari de punere in functiune.

copyservice_1

Centrul de servicii si vanzari

CopyService este o companie de servicii si vanzari, avand in vedere ca in prezent este necesar sa fii in masura sa oferi clientului posibilitatea de a alege si de a intretine relatii stranse cu noi. De asemenea, este necesar un partener oficial al acestor producatori de echipamente, cum ar fi Konica Minolta, Xerox , Canon , Toshiba,  Epson, HP, Samsung si multe altele. Principala caracteristica a companiei noastre este integritatea si profesionalismul specialistilor nostri, intelegerea sarcinilor care le vin in dialogul cu clientii, iar acest lucru se datoreaza multor ani de experienta in aceasta industrie.
Avem produse in stoc, care sunt constant completate cu o cantitate adecvata de consumabile si piese de schimb pentru toate modelele de echipamente de birou. Specialistii nostri de intretinere isi perfectioneaza in mod constant abilitatile prin cursuri de specialitate, putand astfel,  repara si intretine echipamente de orice complexitate.

copyservice_2

O multitudine de servicii

De asemenea, CopyService, ofera o varietate de servicii, cum ar fi service imprimante hp bucuresti, reparatii imprimante, service imprimante , inchirieri si service copiatoare si multe altele. La noi, o varietate de servicii inseamna service si reparatii rapide,  la preturi foarte accesibile. In acelasi loc, in propria experienta, apreciem toate avantajele si dezavantajele tehnologiei de tiparire (dispozitive de tiparire digitale) si a sistemelor de inginerie pe care le oferim clientilor nostri. Atunci cand alegi o tehnica, poti evalua calitatea copierii, imprimarii si scanarii documentelor, precum si ergonomia modelelor dispozitivelor.
Cu majoritatea companiilor, contactele si contractele pentru furnizarea de servicii au fost semnate si sunt in vigoare. Compania CopyService a  castigat o serie de licitatii pentru furnizarea de echipamente de copiere si de birou, comandate de institutii si diferite companii. Avand in vedere ciclul de viata indelungat a echipamentelor de copiat, compania noastra are la baza relatii de lunga durata cu clientii sai, oferind suport tehnic si, daca este necesar, modernizand si dezvoltand   echipamentele care functioneaza.
Primul contact cu departamentul de service al companiei noastre, incepe atunci cand cumperi sau doar inchirieri copiatoare ) sau imprimante. Imediat dupa livrare, inginerul nostru de service te va vizita la birou, va construi si instala optiunile si va lansa functionalitatea copiatorului sau a imprimantei. Stim totul despre echipamentele de birou moderne si vom fi bucurosi sa raspundem la oricare dintre intrebarile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>