Microblading numai la salonul de infrumusetare Antica Hair Studio

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Microbladingul este o tehnica specifica pentru aplicarea pigmentului in zona sprancenelor, utilizand o metoda exclusiv manuala. Dupa realizarea acestei proceduri la un salon de infrumusetare Bucuresti, nu  mai trebuie sa aplici vopsea sau machiaj pentru zona sprancenelor. In fiecare dimineata, vei avea deja o forma frumoasa si, cel mai important, o forma naturala a sprancenelor. Tehnica de microblading este un substitut excelent pentru tatuajul obisnuit al sprancenelor.

Sprancenele naturale si frumoase, sunt create de artistii make-up din salonul de infrumusetare de tip Spa, Antica Hair Studio,  devenind astfel perfecte. Nu mai trebuie sa petreci mult timp si in mod regulat in fata oglinzii, pentru a da sprancenelor forma si culoarea necesare. Merita sa stii ca o astfel de procedura realizata la salonul de infrumusetare, nu are limite de varsta sau de sex.  In acest caz,  absolut orice femeie sau barbat, poate apela la serviciile profesionale ale salonului de infrumusetare de tip Spa din Bucuresti, pentru a-i fi create sprancene delicioase. Prin microblading se obtine un efect complet natural. Aceasta tehnica este unica prin faptul ca face posibila completarea unor zone lipsa. Pentru a face ca prancenele rare sa devina  mai dense si pentru a le conferi un aspect frumos, bine ingrijit si natural, nu trebuie decat sa apelezi la serviciile unui salon coafura Bucuresti , Antica Hair Studio. Naturalitatea, la care astazi, aspira atat femeile cat si barbatii, se realizeaza prin procedeul de microblading. Pentru a atinge aceasta naturalete, filing si frumusete, care apar dupa microblading, nu trebuie sa mergi decat la salonul de infrumusetare de tip Spa. Aceasta procedura este imposibil de realizat prin alte metode.

coafor_1

Vopsirea sprancenelor

Aceasta este cererea cea mai frecventa pe care o fac clientii. Pentru sprancene se folosesc trei tehnici de tatuare: par, amestec si culoare completa. Pentru vopsirea completa a intregii sprancene, specialistii make-up ai salonului,  folosesc vopsea de culoare specifica, punand-o delicat dupa ce fata a fost structurata cu un creion. Se foloseste o tehnica mixta daca, de exemplu, baza sprancenei creste bine la baza, iar la sfarsit, foarte rar sau nu creste deloc. In acest caz, parul este desenat la baza sprancenei si, la sfarsit, este vopsit. Atunci cand se utilizeaza tehnologia parului, firele artificiale sunt prinse  printre firele de par natural. Astfel,  sprancenele par naturale. Daca o persoana are sprancenele foarte rare, o astfel de tehnica nu este recomandata de catre specialistii make-up de la coafor , ci, din contra, recomanda  microblading complet. Tehnologia microblading,  este o procedura foarte consumatoare de timp, pentru ca aici maestrul trebuie sa intre in aceeasi banda de mai multe ori, astfel incat pigmentul sa fie perfect. In plus, atunci cand se aplica tehnologia parului, corectarea este intotdeauna necesara. Numai astfel,  poti corecta asimetria sprancenelor, neregulile in cresterea lor si, de asemenea, forma.

coafor_2

Siguranta

Pentru a realiza toate acestea, din motive de siguranta, specialistul make-up de la acest salon de infrumusetare ,utilizeaza intotdeauna ace de unica folosinta, care sunt reciclate dupa procedura. Capacele sunt, de asemenea, de unica folosinta. Pentru a putea face microblading  in salonul de infrumusetare Antica Hair Studio, maestrul a facut cursuri speciale si, de asemenea, iubeste si are pasiune pentru ceea ce face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>