Amenajeaza-ti creativ biroul inchiriat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Esti o agentie din Ploiesti si de ceva vreme incerci sa schimbi locatia sediului in care tu si echipa ta munciti zi de zi? Pana acum ai incercat sa gasesti un spatiu corespunzator pe cont propriu dar nu s-a ales nimic din aceasta actiune? Sfatul meu este sa apelezi la o agentie imobiliara care se ocupa cu inchirieri birouri in Ploiesti si care cu siguranta va va gasi locul potrivit in care sa va desfasurati activitatea la capacitate maxima.

Dupa ce agentii imobiliari iti gasesc chiria potrivita, nu ramane altceva de facut decat sa incepi sa iti amenajezi spatiul conform personalitatii companiei tale. Amenajarea spatiului este un pas important in definirea personalitatii afacerii tale. Alegerea mobilierului, corpurilor de iluminat, decoratiunilor si culorilor pot schimba in mod surprinzator atmosfera in care angajatii tai isi desfasoara activitatea. Toate aceste detalii pot transforma un mediu sobru intr-un mediu in care angajatii tai sa isi atinga potentialul maxim de productivitate.

office-932926_960_720

In primul rand, ia in calcul functionalitatea, mai presus de orice. Ia in considerare numarul de angajati, raportat la spatiul disponibil si gaseste cea mai buna varianta pentru proiectarea mobilierului. Nu uita sa iei in considerare atributiile angajatiilor si in functie de nevoile acestora sa alegi marimea birourilor. Este posibil ca oameni din echipa de contabilitate sau HR sa aiba nevoie de un birou mai spatios pentru activitatile zilnice. Fii atent si la faptul ca intre birouri trebuie sa fie cel putin un metru distanta pentru ca angajatii tai sa nu se simta inghesuiti.

Nu lasa cablurile la vedere, deoarece vor da aspectul unui spatiu incarcat, aglomerat si neorganizat. Mai mult, daca se afla in zone des circulate, pot fi cauza unor accidente destul de semnificative. Toate cablurile, prelungitoarele, modem-urile si router-ele isi pot gasi locul ideal intr-o mobila la comanda, creata special pentru ele.

In al doilea rand, transpune personalitatea companiei tale in amenajarea spatiului. Cu siguranta nu iti va fi usor sa faci acest lucru, dar crede-ma ca nu este nici imposibil. Tine cont de domeniul de activitate al companiei tale si identifica aspecte care tin cont de amenajare. Primul si cel mai simplu pas poate fi sa alegi doua culori principale, poti sa alegi culori din logo-ul firmei pentru o chimie mai buna. Pornind de la aceste doua culori poti sa construiesti un design original. Este recomandat sa nu transformi biroul intr-un joc de culori deoarece acesta poate fi obositor.

Si nu in ultimul rand, amenajeaza zone de relaxare pentru angajati. Ai putea sa crezi ca un spatiu de relaxare nu isi are locul la locul de munca, acolo unde oamenii sunt angajati ca sa munceasca, nu sa se relaxeze. Aceasta teorie este insa gresita. In domeniile unde este nevoie de creativitate, dar nu numai, un spatiu de relaxare poate spori productivitatea angajatilor tai. Sunt persoane care simt nevoia uneori sa se departeze de birou, de laptop, de toate hartiile si de toate problemele si sa isi ia un moment de relaxare pentru ca dupa asta sa isi continue treaba mult mai bine si mai eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>