Cand Samy Ilie este de partea ta, Nimeni nu te face “Penal” in Israel

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu am auzit in nicio epoca rostindu-se atat de des ca acum termenul de “Penal”. Cum apare un lider intr-o emisiune, cum are grija sa spuna ca opozitia este formata din penali.
Nu mi s-a intamplat niciodata sa am probleme de natura penala, asta fiindca am dus o viata cinstita si simpla, cat se poate de simpla.
Trebuie sa te simti ingrozitor sa stii ca esti anchetat penal, fiindca inca se vorbeste de anchetele din trecut si te iau cu fiori.
Acum, cand drepturile omului sunt respectate, actiunile de intimidare sunt sporadice, iar anchetele decurg decent. Si in tara ta este greu sa fii chemat pe la Procuratura. Am avut colegii care au fost chemati si tinuti ore intregi pe la usi din cauza fostului manager care a incasat banii pe un proiect, dar nu l-a demarat.
S-au organizat niste cursuri de bucatari-ospatari in institutie, iar ilegalitatile au curs garla de la inceput. Oamenii au fost pusi sa vina cu adeverinte false ca lucreaza in alimentatie publica, desi aveau norma intreaga in institutie. Apoi i-a pus sa semneze ca au participat la cursuri, desi acestea nu s-au tinut. Nici suma finala de participare la curs nu a vazut-o nimeni.

pic1-5
In ciuda faptului ca oamenii au fost pacaliti, au fost chemati si la Procuratura sa dea cu subsemnatul pe cheltuiala lor. Una dintre colege era insarcinata, cu toate acestea a fost interogata 4 ore.
Ti se poate intampla la fel si in Israel, mai ales ca esti strain, nu stii limba tarii respective si esti o prada usoara.
Daca ai probleme penale Israel nu uita numele magic: avocatul Samy Ilie! Cu ajutorul lui, nimeni nu isi va permite sa te strige:”Penalule!” si nu vei tremura pe la usi.
Da, iti piere somnul si daca esti nevinovat, de aceea nu te duce fara avocat si sfatuieste-te cu el inainte!
Samy Ilie a lucrat cu echipe de procurori si le cunoaste mentalitatile si modul de lucru. Le vorbeste in limba lor si pune la punct dovezi prin care demonteaza toate acuzatiile aduse impotriva ta.
Comunitatea de romani din Israel il priveste ca pe un izbavitor al neamului si ii cere sfatul de fiecare data cand are o problema, indiferent de natura ei.
Avocat total, el se pricepe sa rezolve cauze juridice si penale, sa ofere consultatie in afaceri si sa reprezinte oamenii in litigii de afaceri.
Romanii nu pot uita binele facut de el: obtinerea permiselor de munca si de lucru in acesta tara, inapoierea permisului de conducere retinut din cauze grave, gratierea, eliberarea din arest sau mutarea arestului la domiciliu.
In cazul in care o persoana este retinuta in Israel, familia din Romania poate șlua legatura cu Samy Ilie pentru a-i solicita apararea.
Nu ai cum sa nu te mandresti cu astfel de romani, adevarate autoritati in domeniile lor de activitate si gata mereu sa isi ajute fratii!
Samy Ilie este o istorie a dreptului, prin functiile sale de o importanta vitala pentru statul Israel pe care le-a detinut si prin responsabilitatile cu care le-a dus la indeplinire cu succes.
Sa stii ca se poate preveni o situatie neplacuta, daca ii soliciti sfaturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>