Importanta mobilei intr-un living

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Livingul este spatiul in care ne intampinam, de regula, oaspetii. Tocmai de aceea ne dorim ca acest loc sa aiba mereu un aer primitor, curat si ingrijit. Iar cel mai important rol in acest tablou il are mobila de living – special creata pentru aceasta zona a locuintei noastre. Daca stim cum sa ne alegem mobila de living, atunci putem spune ca am dat lovitura. Ce inseamna, totusi, sa ne alegem mobila cum trebuie? In primul rand, trebuie sa stim de la inceput in ce stil vrem sa decoram livingul: vrem un living modern, atunci elementele toate trebuie sa faca parte din aceasta sfera. Vrem o incapere cu un aer clasic? Nimic mai simplu, trebuie sa ne alegem mobila din aceasta categorie. Si exemplele pot continua.

mobchic-oglinda-853T-det-1

Ideea este ca mobila este cea care ocupa cel mai mult spatiu. De aceea trebuie sa fie aleasa cu grija, astfel incat sa se pastreze anumite proportii: nu trebuie sa fie nici prea multa mobila, deoarece incaperea poate sa capete un aer prea incarcat. Elementele trebuie sa fie intr-un numar potrivit cu dimensiunile camerei in sine. Sper ca ma exprim cum trebuie, astfel incat sa fiu inteles si sa transmit informatia exact asa cum trebuie. Elementele principale ale unei mobile de living sunt: o canapea, doua fotolii (de regula), o masuta pentru cafea si… cam atat (in cazul spatiilor mici).

Elementele de baza sunt mereu importante, deoarece toata atentia se focuseaza, in principal, pe ele. Fiind primele care atrag privirile, este lesne de inteles de ce trebuie sa existe o armonie intre elemente. In plus, un decor bine pus la punct o sa iti induca o stare de bine si de multumire. Dar o sa realizati asta mai bine doar daca faceti acest ‘’experiment’’ pe propria piele. Un living fara mobila este doar o incapere fara personalitate, daca ma intrebati pe mine, asadar nu lasati acest aspect la voia intamplarii – focusati-va atentia atunci cand trebuie sa cumparati mobilier pentru living si o sa vedeti rezultatele mai tarziu.
Si daca nu va place sa alergati prin magazine, dupa piesele de mobilier, atunci apelati la varianta online: este mult mai simpla si mai comoda si produsele comandate va vin direct acasa.

Si eu sunt pro cumparaturilor online, asadar de ce sa nu incercati si voi? Avantajele sunt multe si merita descoperite! Sunt convins ca imi veti da dreptate, dupa ce testati teoria. Si sper sa fie o experienta pe masura asteptarilor voastre!

Eu am ales sa imi decorez livingul intr-un stil clasic, dar am incercat sa pastrez si un aer minimalist al intreg tabloului. Nu am dorit prea multe elemente de decor, deoarece nu am vrut sa incarc zona cu detalii inutile. Eu merg dupa premisa: ‘’mai putin inseamna mai mult’’, asadar mi-am mobilat livingul ca atare. Bineinteles ca gusturile nu se discuta, dar pana acum am primit doar cuvinte de lauda, mai ales la adresa mobilei pe care am ales-o (si da, am comandat-o online, daca asta va intrebati). Deci, daca ar fi sa tragem o concluzie finala, aceasta ar suna cam asa: mobila de living bine aleasa face toti banii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>