Igiena este foarte importanta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Igiena este unul dintre lucrurile care deosebesc societatea moderna in care traim de periodele mai intunecate ale umanitatii, cand nu se punea pret pe igiena corporala si pe cea din jurul nostru.

In ziua de astazi este foarte important sa ne spalam des pe maini, mai ales daca intram in contact cu corpuri straine cum ar fi manerele de usi de la cladiri publice sau daca folosim o baie la comun. Aceasta atentie trebuie pastrata si acasa, deoarece nu suntem niciodata feriti de microbi si bacterii.

Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este sa apelam la produse speciale pentru dezinfectat si igienizare, precum sapunurile profesionale. Fie ca alegi un sapun crema sau un sapun lichid, efectul va fi imediat, deoarece doar astfel se pot neutraliza microbii.

Tork_09_850x350_jpg

Cel mai bine este sa ne curatam pe maini cu un dezinfectant special. De exemplu, la magazinul Sanito.ro exista o gama larga de sapun lichid, la preturi foarte bune, extrem de eficient in combaterea microbilor si bacteriilor. Fata de spunul obisnuit, pe care il gasim in magazine, un dezinfectant profesionist de la Tork are ca si caracteristica principala eliminarea a 99,9% din bacterii. Dezinfectantii Tork sunt sub forma de geluri, pentru care nu este necesara folosirea apei. Exista si sapun spuma, pentru cei care prefera sa foloseasca aceasta metoda, insa tot cu astfel de caracteristici, adica o eliminare cu procentaj mare a micorbilor si bacteriilor.

Modul in care ne ocupam de igiena este diferit in functie de locatie. Acasa este extrem de important sa ne spalam foarte bine pe maini. Insa, la locul de munca, mai ales daca lucram intr-o clinica sau cabinet medical, gradul de igiena trebuie sa fie mai ridicat. O simpla spalare pe maini nu este suficienta, deoarece, intr-o institutie medicala, numarul micorbilor si al bacteriilor este mult mai mare. Asa ca, folosirea dezinfectantilor de maini este obligatorie. Nu ar fi rau, daca lucrati intr-un asemenea mediu, sa folositi chiar si in locuinta proprie astfel de dezinfectanti pentru a reduce riscul contaminarii membrilor familiei.

Este bine sa folositi sapunurile sau dezinfectantii speciali, impreuna cu recipientele disponibile tot la Sanito.ro. Este vorba despre dozatoare  pentru dezinfectanti si sapunuri. Acestea sunt cea mai indicata forma pentru a depozita aceste substante. Cu ajutorul unui dozator se va folosi o doza unica de sapun si igiena este asigurata mult mai bine.

Un alt mod de a fi siguri ca mainile sunt cat mai curate este acela de a folosi prosoape unice de hartie. Un prosop din tesatura il puteti folosi acasa. Insa, la locul de munca evitati sa va stergeti pe prosopul altcuiva. Hartia este cea mai igienica si, odata folosita, va fi aruncata. Dezinfectantii sunt indispensabili pentru a pastra o igiena corespunzatoare si corecta, indiferent de mediul in care lucram. Nerespectarea curateniei poate duce la infectii si maladii grave.

Magazinul Sanito.ro este un loc de incredere, de unde poti cumpara de fiecare data produse de curatenie profesionale la preturi foarte bune. Cu o experienta de peste 13 ani, Sanito ofera clientilor tot ce au nevoie pentru a mentine un mediu steril acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>