ONG pentru cauze nobile

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sunt atatea cauze nobile pentru care ar trebui sa luptam, sa construim o lume mai buna! Numarul copiilor bolnavi si al parintilor care au nevoie de sustinere materiala si morala este in crestere. Este de ajuns sa fie scris un proiect bun si se pot atrage si fonduri europene pentru aceasta cauza umanitara.

Apoi mai sunt bolnavii marginalizati de cei din jurul lor, desi maladia lor nu este contagioasa in conditii normale.

Trebuie sa investim in educarea empatiei si tolerantei noastre, iar asta se poate face prin infiintare ONG  sau fundatie. De cele mai multe ori, daca exista vointa si ganduri constructive se strang si fondurile. Asa au aparut asociatii si ONG-uri care lupta pentru drepturile pacientilor cu tuberculoza, SIDA, boli cardiovasculare sau cancer.

logo-ff-nou

Fabrica-de-firme.ro iti ofera sustinerea totala sa infiintezi legal ONG sau fundatie.

Este posibil sa stii exact ce doresti, sa detii si actele necesare infiintarii si banii pentru taxe si infiintare, dar sa ai nevoie de gazduire sediu social Bucuresti . Tot reprezentantii firmei de mai sus te vor ajuta, fiindca sunt cunoscatori temeinici ai legislatiei actuale si se ocupa de firme, ONG-uri, PFA-uri si fundatii, de 10 ani. Experienta isi spune cuvantul, asa ca sunt foarte organizati si  cand este vorba de infiintari firme Bucuresti .

Consultanta este 100% gratuita, iar informatiile complete despre conditiile infiintarii si functionarii si actele necesare se pot lua atat de pe site-ul aceste firme, cat si in urma discutiilor telefonice sau prin e-mail cu salariatii sai.

Oamenii trebuie sa se mobilizeze si sa renunte la comoditate, daca isi doresc o societate la standarde inalte de civilizatie. Trebuie sa actionam in binele nostru, dar si pentru binele cetatii, sa ne oferim serviciile si sa prosperam datorita lor.

Nimic nu ne impiedica sa facem acest lucru, iar Fabrica-de-firme faciliteaza infiintarea acestora, majorarile de capital, schimbarile de sediu social si cesiunile.

Firma prezentata mai sus incurajeaza initiativa si spiritul intreprinzator al tuturor oamenilor si se ocupa de intrega birocratie in locul celor care se dedica afacerilor sau unei cauze nobile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>