Infiintare firma fara dureri de cap

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1

Imagineaza-ti ca mergi prin soarele acesta dogoritor pana la institutiile care trebuie sa iti elibereze fel si fel de autorizatii si dovezi pe care care sa le depui in alta parte insotite de solicitare infiintare firma , sa iti vezi visul implinit! Pleci fericit de-acasa, cu toate ca te moleseste caldura, la gandul ca vei avea afacerea ta si vei munci exclusiv pentru tine si pentru cei dragi.

Dupa 15 minute de asteptare in statia care dogoraste, fiindca este acoperita cu tabla, iar tu ai intrat aici cautand umbra, fara sa stii cat ti se coace capul, apare primul autobuz, in care nu ai loc.

Iti curg discret lacimi pe obraji de ciuda. Parca s-a dus acel PFA  pe care il astepti ca pe un cires copt! La urmatorul autobuz nu mai faci pe politicosul, ci te impingi cu toata puterea sa fii langa usa si nu iti pasa ca raman batrani sau femei cu copii in brate pe jos. In masina este ca in sera si starea de nervozitate a calatorilor te fac sa fierbi. Te gandesti sa nu ajungi la ghiseu si sa nu iti spuna ca nu ai toate actele pentru infiintare SRL  ca vei fi pe punctul de a exploda in momentul acela.

Stii ca poti evita toate aceste situatii stresante cu Fabrica-de-firme.ro? In loc sa pierzi timp intreband pe toti cunoscutii cum au procedat sa infiinteze o firma, mai bine fa un popas pe site-ul Fabricii-de firme!

Vizita iti va fi de folos fiindca gasesti acolo informatii pe care nu ar putea sa ti le dea persoanele lipsite de pregatirea necesare si care nu cunosc legislatia afacerilor, oricat de bine intentionate ar fi!

Citeste singur ce diferente sunt intre PFA, SRL si ONG, cat dureaza de la depunerea actelor pana la infiintarea propriu-zisa, ce acte sunt necesare si care sunt preturile.

De aici iti poti nota componenta dosarului, iar de pe site, poti contacta direct specialistii de la Fabrica-de-firme care preiau sarcina infiintarii ca tu sa nu mai suporti caldura de cuptor si stresul si sa nu mai pierzi timpul pe la ghisee sau usi.

Cu ei totul decurge repede si bine. Semnezi contractul de prestari servicii, le dai actele si banii si primesti in schimb dovada infiintarii firmei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>