Televizoarele Philips OLED câștigă premiile EISA pentru al treilea an consecutiv

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Modelul Philips OLED 804 câștigă Premiul pentru televizorul OLED cu cel mai bun raport calitate – preț

Modelul Philips OLED+984 câștigă Premiul pentru cel mai bun televizor Home Theatre al anului

 

Televizoarele OLED Philips stabilesc oficial standardul pentru al treilea an consecutiv, fiind din nou recunoscute ca remarcabile prin cele mai recente două premii obținute în 2019 din partea juriului global EISA (Expert Imaging and Sound Association).

De peste 35 de ani, premiile EISA selectează cele mai bune produse în materie de sunet și imagine, care sunt evaluate de experți tehnici de la 55 de reviste de specialitate din 29 de țări de pe glob – reprezentând cea mai extinsă colaborare editorială din lume pentru electronice de consum.

EISA va prezenta oficial câștigătorii 2019 – 2020 în cadrul Show-ului IFA de la Berlin, cel mai mare târg de electronice de consum din lume, desfășurat în perioada 6 – 10 septembrie 2019.

Philips OLED și OLED+ oferă tot ce e mai bun

Eforturile neîntrerupte ale Philips TV în dezvoltarea tehnologiei P5 de procesare a imaginii au fost din nou recunoscute, noul procesor P5 de generația a treia contribuind la câștigarea Premiului pentru televizorul OLED cu cel mai bun raport calitate – preț de către modelul 55OLED804.

În plus, parteneriatul exclusiv al Philips TV cu cei mai importanți specialiști audio din lume, Bowers & Wilkins, a fost recunoscut pentru al doilea an datorită modelului 65OLED+984, care a câștigat Premiul pentru cel mai bun televizor Home Theatre pentru combinația superbă de imagine și calitate a sunetului unice pe piață.

OLED 804, câștigătorul Premiului pentru televizorul OLED cu cel mai bun raport calitate – preț, va fi oferit în variantele de dimensiune de 55 și 65 inci și va putea fi achiziționat începând cu luna august 2019.

Vorbind despre noul model OLED 804, jurații EISA au declarat: Cu 55OLED804, Philips TV aduce expertiza în imagine OLED și flerul de design la un preț accesibil. La baza lui stă o nouă iterație a procesorului P5 al brandului, acum cu un design dual chip. Oferind îmbunătățiri la detaliile umbrelor și la manipularea culorilor, acest model de 55 inci are o performanță excelentă.

Produsele OLED+ reprezintă vârful gamei Philips TV datorită imaginii de calitate superioară cu procesor P5 de a treia generație, în combinație cu un sunet remarcabil de la sistemele de sunet personalizate integrate, dezvoltate de Bowers & Wilkins. Cel mai bun televizor Home Theatre al anului 2019-2020, vârful de gamă OLED+984 de 65 inci de la Philips, va fi lansat oficial în cadrul Show-ului IFA de la Berlin.

Vorbind despre noul OLED+984, jurații EISA au declarat: „Cu ecranul său de 65 inci și sunetul impresionant, acest televizor OLED vârf de gamă de la Philips oferă o experiență cinematică irezistibilă. Elementul cheie al impactului său este sistemul de sunet proiectat de Bowers & Wilkins, care utilizează tehnologia tweeter-on-top a brandului în combinație cu o serie de drivere stânga/centru/dreapta pentru a produce un sunet dinamic și complet, extins prin procesarea Dolby Atmos. Sunetul acestui televizor cu ecran plat este unic!“.

 

Puteți experimenta în premieră calitatea excepțională a imaginii și sunetului celui mai bun televizor Home Theater din 2019-2020, vizitând standul Philips TV & Audio de la IFA Berlin, hala 22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *