ELKO Romania introduce in exclusivitate produsele igloohome pe piata din Romania

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de produse, solutii IT si electronice de consum, a incheiat un parteneriat cu igloohome, devenind distribuitor exclusiv al sistemelor de acces inteligente dezvoltate de acest producator inovator.

Securizarea eficienta a bunurilor, indiferent ca acestea se afla in locatii fixe sau in miscare, reprezinta o preocupare pentru tot mai multi oameni, din toate domeniile de activitate. In acelasi timp insa, accesul rapid si usor al persoanelor autorizate la aceste bunuri are o importanta deosebita, caci poate influenta intreaga activitate. Din acest motiv, ELKO Romania si-a propus sa ofere utilizatorilor cele mai moderne solutii si cele mai avansate tehnologii de control al accesului. Astfel, prin parteneriatul cu igloohome, distribuitorul isi completeaza oferta prin adaugarea de sisteme inteligente de control al accesului, proiectate pentru locuinte, unitati de cazare si chiar vehicule pentru transport de marfa.

igloohome produce incuietori inteligente destinate proprietarilor de locuinte, dezvoltatorilor de imobile si nu numai, venind in completarea unui vast portofoliu ELKO de solutii de control al accesului pentru companii si institutii. Astfel, Mortise este echipamentul perfect pentru securizarea eficienta a usilor fara a folosi chei fizice. Prevazut cu o tastatura numerica, dispozitivul permite descuierea usilor din exterior folosind coduri PIN permanente sau temporare, chei Bluetooth stocate pe smartphone si carduri de acces, pe cand din interior este suficienta apasarea clantei. In situatii de urgenta, se poate folosi una dintre cele doua chei fizice traditionale livrate in pachet. Totodata, dispozitivul se incuie automat de indata ce usa este inchisa, se descuie automat in cazul detectarii de temperaturi specifice unui incendiu si inceteaza sa functioneze timp de 5 minute daca au fost introduse coduri PIN gresite de 5 ori succesiv.

Pentru utilizatorii care doresc o solutie mai compacta, igloohome ofera dispozitivul Deadbolt 2S. Acesta permite accesul folosind coduri PIN sau chei Bluetooth si este acompaniat de chei fizice traditionale pentru urgente. Atat Mortise, cat si Deadbolt 2S, se pot sincroniza cu serviciul Airbnb, astfel incat accesul oaspetilor sa fie permis strict pe perioada agreata – totul in mod automat.

O alta solutie inteligenta creata de igloohome pentru proprietarii de locuinte care ofera cazare este Keybox 2. Conceput ca un seif inteligent, acest dispozitiv compact permite depozitarea in siguranta a cheilor si cardurilor de acces, care pot fi accesate ulterior de utilizatorul autorizat prin folosirea unui cod PIN sau a unei chei Bluetooth. Keybox 2 se poate atasa manerului usii sau se poate monta pe perete, fiind o solutie ideala atat pentru proprietarii de hoteluri si pensiuni care nu doresc sa mentina un serviciu de receptie non-stop, cat si pentru proprietarii de locuinte care le inchiriaza pe termen scurt si doresc sa simplifice procesul de acces al oaspetilor.

Cel de-al patrulea produs igloohome introdus de ELKO in Romania – Smart Padlock – este, in esenta, un lacat inteligent de cea mai buna calitate, astfel ca poate fi utilizat pentru securizarea unei game foarte vaste de obiective, inclusiv pentru securizarea bicicletei. Indiferent ca se opteaza pentru coduri PIN sau recunoasterea smartphone-ului, modelul poate fi descuiat foarte rapid, eliminand riscul ratacirii cheilor traditionale.

Pe langa varietate si flexibilitate, produsele igloohome sunt caracterizate si de o calitate deosebita, fiind fabricate in cele mai bune fabrici din Coreea de Sud, din materiale cu rezistenta sporita. Astfel, ele completeaza perfect oferta ELKO Romania, care si-a luat angajamentul de a oferi clientilor produse de cea mai buna calitate, bazate pe tehnologii de ultima generatie, care sa raspunda cat mai precis cerintelor si necesitatilor din piata. Prin urmare, solutiile igloohome pot fi achizitionate de acum si in Romania, prin intermediul partenerilor autorizati ELKO Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *