MMD prezintă trei monitoare de gaming pentru console Philips Momentum la Gamescom 2019

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Amsterdam, 23 august 2019 – MMD, liderul de piață și partener licențiat pentru monitoarele Philips, anunță trei noi monitoare Philips Momentum, modelul de 55 inch, Philips Momentum 558M1RY (142 cm), cel de 31.5 inch Philips Momentum 328M1R (80 cm) și cel de 27 inch, Philips Momentum 278M1R (68.6 cm). Destinate jucătorilor de consolă, aceste modele încă nelansat au fost prezentate în zona de business de la Gamescom.

Cele trei noi monitoare vor fi disponibile începând cu primul trimestru al 2020. Vedeta trio-ului, Philips Momentum 558M1RY vine cu o rezoluție UltraClear 4K UHD (3840×2160-pixel) o rată de refresh de 120Hz și certificare VESA DisplayHDR 1000 pentru a le oferi gamerilor ocazia să se bucure cu adevărat de jocurile favorite. Datorită parteneriatului cu Bowers & Wilkins, acest model completează fiecare sesiune de gaming cu bas echilibrat și performanță audio imersivă. Trei moduri audio selectabile pentru jocuri permit utilizatorilor să regleze experiența după preferințe.

În fruntea inovației audio din ultimii 50 de ani, Bowers & Wilkins este recunoscut în întreaga lume pentru sistemel audio, căștile și soluțiile audio auto. În ultimii doi ani, TP Vision, companie licențiată pentru televizoarele Philips, a încheiat un parteneriat cu Bowers & Wilkins pentru a co-crea produse excepționale care reunesc punctele forțe și expertiză fiecărei companii pentru a oferi cele mai bune performanțe audiovizuale, câștigând numeroase premii precum EISA Home Theater TV of the Year în ultimii doi ani.

Andy Kerr, director de marketing în cadrul Bowers & Wilkins, precizează: “Tehnologia True Sound se află în centrul a tot ceea ce facem la Bowers & Wilkins, de la difuzoarele noastre recunoscute la nivel mondial până la parteneriatul nostru ce a câștigat numeroase premii cu Philips TV. Acum, lucrând cu Philips Monitors, suntem încântați să aducem tehnologia True Sound gamerilor, odată cu monitorul 55” Momentum 558M1RY”

Monitorul de gaming optimizat pentru console Philips Momentum 55” cu 4K UHD, DisplayHDR 1000, 120Hz, 4 ms input lag, Adaptive-Sync si sunet Bowers & Wilkins

Dotat cu HDR 600, Philips Momentum 328M1R cu diagonală de 31,5 inch poate afișa o gamă largă de contraste la 120Hz și 4K pentru sesiuni de jocuri cu medii întunecate și pentru a micșora stresul asupra ochilor, gamerii neratând astfel niciun obiect ascuns. Cu modelul de 27 inch, Philips Momentum 278M1R dispune de un refresh rate de 60Hz și o rezoluție 4K pentru a produce imagini clare și fără distorsiuni.

Monitorul de gaming Philips Momentum 32” cu 4K UHD, DisplayHDR 600, 144Hz, 4 ms input lag, Adaptive-Sync si DTS Sound

Toate cele trei monitoare dispun de tehnologia inovativă Ambiglow, ce proiectează lumina ambientală pe suprafețele aflate în spatele monitorului care face ca toate tipurile de divertisment să se extindă dincolo de marginile ecranului pentru experiențele cele mai imersive. În plus toate cele trei monitoare sunt echipate cu tehnologie Adaptive-Sync pentru imagini fluide. În interacțiune cu modul de joc SmartImage, monitoarele Philips oferă imagini care nu lasă nimic de dorit pentru posesorii de console pasionate.

În acest an, standul A-080 de la gamescom oferă o multitudine de monitoare pentru jocuri Philips și AOC. Cu scopul de a oferi utilizatorilor o experiență perfectă indiferent de joc, AOC completează linia de monitoare de PC la nivel competitiv, în timp ce Philips oferă cea mai bună experiență pentru toți pasionații de jocuri pe consolă. Monitoarele optimizate pentru console Philips Momentum 436M6VBPAB și Philips Momentum 326M6VJRMB pot fi testate pe jocuri precum Kingdom Hearts 3, F1 2019, Overcooked 2, Forza Horizon 4: Lego Speed Champion DLC, Jump Force, Spyro Reignited Trilogie, Stranger Things 3: The Game și multe altele.

Mai multe informatii despre monitoare: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *