Cele 5 avantaje ale masajului erotic

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vibrator-anal-camilla-Negru-Vibratoare-Vibratoare-Anale-sex-shop-voluptas

Masajul a fost dintotdeauna o practica medicala care a adus numeorase beneficii in viata utilizatorilor. S-a demonstrat stiintific ca fiecarui organ din corpul uman ii este atribuita o zona de masaj pe linia corpului si ca prin masarea regulata a respectivului punct se pot diminua starile de diconfort si diferite afectiuni. Astfel, masajul a devenit de-a lungul timpului nu doar un mod placut de a ne petrece timpul liber, de a ne relaxa trupul si mintea, ci si o activitate medicala care poate rezolva fara disconfort numeroase probleme de sanatate.

De aceea, in ultimii ani si-a facut loc o noua practica in acest domeniu si anume masajul erotic. La fel ca si masajul clasic ce debuteaza in centrele medicale sau cele de relaxare, masajul erotic poate fi efectuat atat la salon, cat si acasa. In plus, costurile unui astfel de masaj pe care il poti practica la domiciliu sunt extrem de reduse. De folos iti pot fi cremele de masaj, uleiurile si/sau lubrifiantii, precum si jucariile sexuale ca astfel de vibratoare anale. Astfel, fara orice alte implicatii, masajul erotic se poate transforma cu succes intr-un act erotic cu numeroase avantaje asupra noastra. Iata care sunt acestea!

5 avantaje pe care ti le ofera masajul erotic

 1. Ajuta la eliminarea oboselii

Pe fondul unei activitati hormonale ridicate sau in cazul unui efort fizic si/sau mental suprasolicitant, masajul erotic ajuta la relaxarea completa a corpului prin stimularea zonelor erogene. Este de asemenea dovedit medical ca o viata sexuala implinita faciliteaza traiul de zi cu zi, iar masajul erotic ofera implicit implinire sexuala.

In masajul erotic se poate implica persoana vizata, iar cuplurile pot apela inclusiv la un masaj erotic reciproc, pentru a oferi implinire, relaxare si placere in viata de cuplu.

 1. Creste productivitatea

Prin eliminarea oboselii, corpul face fata cu usurinta provocarilor zilnice si celor care apar in ultimul moment. Astfel, randamentul intelectual si fizic creste semnificativ, astfel incat sa fim zilnic mai receptivi si mai productivi, indiferent de situatie.

 1. Creste durata de viata

Implinirea de ansamblu, relaxarea, productivitate si succesul duc la o viata mai linistita. Asadar, toate aceste beneficii pe care le ofera masajul erotic duc automat la cresterea riscurilor de aparitia a unor boli si implicit creste durata de viata. Masajul erotic cat si articolele pentru masaj prostata sprijina echilibrarea hormonala la femei si barbati, imbunatatind astfel tonusul zilnic.

 1. Imbunatateste aspectul tenului

Tot mai multe persoane se confrunta in zilele noastre cu diferite probleme hormonale si cu diferite afectiuni care se remarca prin scaderea elasticitatii tenului, imbatranirea pielii sau aparitia unor forme severe de acnee. Astfel, masajul erotic poate fi considerat drept o fantana a tineretii pentru ten. Oferind o stare de bine pentru intreg corpul, in mod automat se vor remarca si aceste efecte benefice asupra tenului.

 1. Ofera implinire sexuala

Asa cum era de asteptat, cu cat masajul erotic se prelungeste si are in vedere cat mai multe zone eterogene ale corpului, cu atat preludiul si senzatia de extaz va creste in intensitate. Astfel, masajul erotic poate fi utilizat in timpul actului sexual sau anticipat, pentru a creste calitatea actului sexual.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>