Morphy Richards, brandul britanic de electrocasnice, introduce Soup Maker-ul pe piața din România

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Morphy Richards pune la dispoziție patru variante de produs pentru a pregăti supa zilei
  • Soup Maker-ul poate găti supe clasice, supe cremă și smoothie-uri

 

 

București, 2 martie – Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, lansează pe piața din România o nouă categorie de produs – Soup Maker-ul, un aparat inteligent pentru a pregăti supa zilei, proaspătă și hrănitoare, în doar 21 de minute. Producătorul britanic pune la dispoziție patru variante de produs cu setări dedicate de a găti supe clasice, supe cremă sau smoothie-uri.

 

Obiceiul sănătos al românilor de a mânca zilnic un fel de mâncare lichid are acum aliatul potrivit pentru a pregăti ușor și rapid o supă proaspătă și delicioasă la fiecare masă, ce poate fi servită ca felul întâi la prânz sau drept o cină ușoară. Ne bucurăm să propunem consumatorilor români aparate inovatoare de gătit, cum este Soup Maker-ul Morphy Richards, ce vine cu beneficii de sănătate și timp liber! În fiecare zi te poți bucura de 21 de minute, cât timp Soup Maker-ul pregătește o nouă supă hrănitoare pentru întreaga familie.” declară Laurențiu Codescu, Head of Eastern Europe Market GDCA.

Supa de pui pregatita cu Soup Maker Morphy Richards (1)

Soup Maker-ele Morphy Richards sunt create pentru a fi dispozitivele ideale de pregătire a supei zilei, făcute în casă. În funcție de model, produsele de tip Soup Maker oferă funcții speciale pentru a răspunde diferitelor nevoi de a găti supa – de la formatul Compact, cu două porții, până la aparatele cu o capacitate extinsă, de patru porții, și funcționalități-cheie precum sotare, cântărire, menținere caldă, reîncălzire, pauză sau timer.

Lider pe piața din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri.

O masă sănătoasă ușor de pregătit cu aparatele Soup Maker Morphy Richards

Morphy Richards Soup Maker Compact 501021

Cu o capacite de 1L, Soup Maker-ul Compact este ideal pentru două porții generoase sau trei porții tip aperitiv. Cu designul său compact, este ușor de depozitat în bucătării mici. Supa poate fi pregătită în funcție de preferințele în materie de aromă și consistență cu cele trei funcții de supă clasică, cu bucăți de legume (Chunky), supă cremă (Smooth) sau pasare suplimentară (Blend). De asemenea, aparatul poate pregăti și sucuri cu funcția Juice.

501021 Supa de rosii cu Soup Maker Compact

Preț recomandat: 319 lei

Detalii: https://www.morphyrichards.ro/501021-aparate-de-preparat-supa/p

Morphy Richards Soup Maker Sauté and Soup 501014

Acest Soup Maker vine cu o funcție specială de sotare, prin care poți adăuga o aromă mai pătrunzătoare și bogată supei tale, reducând, astfel, și numărul vaselor de spălat. Se pot sota ingrediente precum ceapă, legume sau bacon în același vas în care se va pregăti și supa. După sotare, se adaugă celelalte ingrediente și se selectează funcția de supă clasică (Chunky) sau cremă (Smooth) pentru rezultate delicioase. Cu o capacitate de 1.6L, Soup Maker-ul servește până la patru persoane odată sau poate pregăti porții în avans pentru persoanele cu un program încărcat.

501014 Soup Maker Saute & Soup_functie de sotare

Preț recomandat: 629 lei

Detalii: https://www.morphyrichards.ro/501014-aparate-de-preparat-supa/p

Morphy Richards Soup Maker Perfect Soup 501025

Soup Maker-ul Perfect Soup este alegerea perfectă pentru familii și poate servi până la patru persoane, cu o capacitate de 1,6L. Pentru rezultate garantate, este recomandată folosirea cântarului integrat pentru a măsura ingredientele direct în bolul de preparare. În 21 de minute, este gata supa aburindă, făcută în casă și nutritivă. Dispozitivul este perfect pentru supe clasice, supe cremă și smoothie-uri!

501025 Smoothie cu Soup Maker Perfect Soup

Preț recomandat: 689 lei

Detalii: https://www.morphyrichards.ro/501025-aparate-de-preparat-supa/p

 

Morphy Richards Soup Maker Total Control 501020

Acest aparat complex oferă un nivel ridicat de comfort prin cele nouă funcții speciale. Funcția Smart Response Technology a aparatului te ajută să pregătești cu ușurință supe delicioase în cantități potrivite – pentru două, trei sau patru serviri, evitând risipa de mâncare. Produsul prezintă un ecran touchscreen ușor de folosit care permite selectarea numărului de porții și consistența acestora.

Datorită funcțiilor de încălzire și păstrare a supei calde, Soup Maker-ul Total Control asigură o supă delicioasă, adaptată programului fiecăruia. Acest aparat de 1,6L este ușor de folosit și ușor de curățat cu funcția de pre-spălare (Pre-clean).

 

Preț recomandat: 799 lei

Detalii: https://www.morphyrichards.ro/501020-aparate-de-preparat-supa/p

Soup Maker-ele Morphy Richards vin cu un set de caracteristici de top precum:

Setări diferite de consistența – Programul de supă cremă (Smooth) gătește și pasează supa în doar 21 de minute, în timp ce programul de supă clasică, cu bucăți de ingrediente, pregătește supa cu o consistență mai mare în 28 de minute. Pentru o textură mai fină, poate fi selectată opțiunea de pasare suplimentară (Blend) până când supa ajunge la textura dorită.

Display cu timer – Ușor de folosit și de urmărit, panoul de control conține și un display LED ce prezintă exact în cât timp supa este gata să fie servită.

Funcție de sucuri – Aceste aparate au și funcția Juice pentru pregătirea sucurilor, milkshake-urilor sau smoothie-urilor delicioase și extrem de sănătoase.

Fiecare Soup maker vine în manualul de instrucțiuni cu un set de rețete special create. Mai mult, consumatorii pot consulta secțiunea de Inspirație din site-ul de brand pentru noi rețete delicioase de supă, pregătite cu atenție de Soup maker-ele Morphy Richards.

 

Despre Morphy Richards

Morphy Richards este un pionier în electrocasnice mici în Europa, din perspectivă de design și tehnologie. În acest moment, brandul este prezent în peste 90% din casele britanice, fiind numărul 1 în fiare de călcat fără fir și în topul vânzărilor din Europa de Vest pentru categoria de slow cookere. Morphy Richards face parte din portofoliul de branduri a diviziei Glen Dimplex Consumer Appliances, parte a grupului Glen Dimplex, ce include și brandurile Roberts Radio, Stoves, Belling, Lec și Britannia Living. Grupul Glen Dimplex este cel mai mare producător de aparate de încălzire electrică și în topul global al produselor destinate uzului casnic, precum și sistemelor de răcire, ventilație și soluțiilor de energie regenerabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *