Telekom Romania introduce un nou vârf de gamă în oferta sa: smartphone-ul HTC One M9

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Telekom Romania Mobile Communications introduce în oferta sa un nou vârf de gamă: smartphone-ul HTC One M9, recent lansat la Mobile World Congress din Barcelona. Noul HTC One M9 combină stilul elegant cu înalta performanţă şi funcţiile inteligente. Telefonul este dotat cu software inteligent de localizare, cameră foto cu orientare frontală cu UltraPixel şi sistem HTC BoomSound cu Dolby Audio, pentru un efect de sunet surround. Modelul HTC One M9 este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro.

Designul impresionant şi reprezentativ al HTC One M9, rezultatul a trei ani de excelenţă, îmbină caracteristicile modelelor deja premiate HTC One M7 şi HTC One M8. Mai mic şi uşor de ţinut în mână, ca o bijuterie, noul smartphone reinventează ecranul de pornire cu ajutorul HTC Sense™ 7, un widget contextual și personalizabil, pentru a oferi cele mai utile aplicaţii pe pagina de start, în funcţie de locul în care se află ultilizatorul. Totodată, aplicaţia HTC BlinkFeed™ recomandă utilizatorului puncte de interes, ştiri şi informaţii utile.

Dotat cu un ecran de 5 inchi, full HD 1080p, telefonul are multiple opţiuni de personalizare. Cu aplicaţia HTC Themes încorporată, utilizatorii pot schimba felul în care arată telefonul, folosind fotografia preferată sau o imagine online. Noul HTC One M9 este prevăzut cu un spaţiu de stocare total de 32GB, memorie RAM de 3GB şi procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core.

Aparatul foto principal, de 20 MP, cu cameră frontală UltraPixel puternică, asigură un control mai bun al fotografiei şi al imaginilor. Expunerea automată dinamică şi UltraPixelii (care captează cu 300% mai multă lumină decât camerele foto standard) contribuie la realizarea de autoportrete mai clare, mai naturale şi mai echilibrate, în orice condiţii de lumină. Software-ul HTC Eye™ Experience permite utilizatorilor să creeze Split Capture, să înregistreze Voice Selfie, să aplice Live Makeup şi multe altele. În plus, cu ajutorul aplicaţiei Zoe™, utilizatorii pot combina fotografiile şi videoclipurile cu cele ale prietenilor, pentru a avea filmări din mai multe perspective.

În parteneriat cu Dolby, HTC One M9 recreează efectul de sunet surround 5.1, pentru a oferi o experienţă ca la cinematograf. Sistemul HTC BoomSound™ cu Dolby Audio oferă sunet optimizat, inclusiv pentru surse online cu canale multiple, precum YouTube, chiar şi fără conectarea căştilor sau difuzoarelor externe, depăşind calitatea unui CD.

Modelul HTC One M9 este dotat cu sistem de operare Android™ 5.0 (Lollipop) şi cu sistem HTC Connect™ pentru redarea conţinutului video în flux wireless de la telefon la sisteme de divertisment, difuzoare portabile, televizoare sau alte dispozitive compatibile din întreaga locuință.

În plus, pentru cea mai tare experienţă TV oferită de smartphone, noul HTC One M9 vine exclusiv cu aplicaţia preîncărcată Peel® Smart Remote. Conectându-se instant la emisiunile preferate, aplicaţia învaţă chiar şi obiceiurile de vizionare ale utilizatorului, transformând telefonul în ghid TV şi telecomandă personalizate.

Noul HTC One M9 va fi disponibil în România în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé, precum și culoarea de referință gunmetal grey.

Noul modelul este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro, la preţul de 1049 RON (TVA inclus) cu abonamentul Nelimitat XXL (24 luni). Smartphone-ul este disponibil și fără contract, la prețul de 3049 lei.

Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult 60% din această valoare în afara Germaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>