Ce noutati ne mai aduc frigiderele?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3sell
Suntem obisnuiti ca noile tehnologii sa apara tot mai des pe piata de electrocasnice, in special in categoria de televizoare, laptopuri, tablete si telefoane. Cu toate acestea, functii noi apar si la electrocasnice precum frigidere, aspiratoare, aragazuri si altele. Iar in acest articol veti afla ce noutati ne mai aduc frigiderele.

Doar analizand o oferta de frigidere de pe piata, cum este aceasta gama de frigidere din Timisoara, de la Selgros, putem observa cu usurinta care sunt functiile nou aparute:

– usi reversibile – cu aceasta functie ai posibilitatea sa schimbi felul in care se deschide usa frigiderului, din partea stanga sau dreapta. Astfel, in functie de modul in care vei pozitiona frigiderul sau de cum iti este mai la indemana, vei putea sa alegi modalitatea de deschidere a usii frigiderului.
– functie antibacteriana – frigiderele care dispun de functie bacteriana au in compozitia peretilor lor ioni de argint, care impiedica dezvoltarea bacteriilor responsabile pentru mirosurile neplacute. Mancarea se va pastra mai bine, iar mirosul din frigider va fi unul placut datorita acestei functii.
– dozator de apa – un dispozitiv special care raceste si dozeaza apa. Dozatorul este amplasat pe usa frigiderului, in exterior si este foarte usor de folosit si practic, mai ales pe timp de vara. In plus, accesul copiilor la dozator se restrictioneaza prin simpla apasare a unui buton.
– inregistrare vocala – unele aparate frigorifice mai performante, disponibile si in oferta Selgros Timisoara, pot sa inregistreze mesaje vocale sau sa programeze alarme prin care sa va aduceti aminte diverse lucruri. Un astfel de frigider performant este si combina frigorifica Beko DBK386WDR+, disponibila in aceasta revista cu oferte Selgros.
– functia No frost, prin care aparatele frigorifice nu ingheata, ci doar circula intens aerul rece in interiorul frigiderului si al congelatorului. In felul acesta, gheata nu se va forma pe alimentele depozitate in frigider.

Dupa cum se poate observa, functii noi exista si in gama de frigidere si cu siguranta exista in toate categoriile de electrocasnice. Asadar, pentru un stil de viata mai eficient, nu ezitati sa le cumparati!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>