Shell Helix Ultra Pure Plus – un ulei care asigura performanta motorului tau

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Te-ai intrebat vreodata ce face motorul masinii tale sa fie performant? Afla ca uleiul pe care il folosesti este mai mult decat important. Cu cat acesta este mai de calitate, cu atat performantele motorului tau vor fi mai bune. Daca folosesti uleiuri de la Shell , poti sta linistit, deoarece acestea sunt de calitate foarte buna. De fapt, despre asta vreau sa-ti vorbesc acum. Nu de mult am auzit de un ulei absolut uimitor fabricat de cei de la Shell si anume uleiul Helix Ultra Pure Plus. Daca i-a convins pe cei de la BMW, m-a convins si pe mine. Ar trebui sa te convinga si pe tine.
Pe noi ne-a convins prin beneficiile pe care le aduce motorului, beneficii absolut uimitoare. La fel a fost si in cazul celor de la BMW. Ei au observat faptul ca uleiul de calitate a celor de la Shell este ceea ce au ei nevoie si s-au hotarat sa foloseasca acest ulei pentru motoarele masinilor care participa la cursele de raliuri. Daca spunem raliuri e absolut clar faptul ca e nevoie de un motor performant. Un motor performant poti avea cu uleiul Shell Helix Ultra.
Daca te intrebi care sunt beneficiile uleiului pe care apropo, il poti cumpara din orice magazin Shell , iti vom spune in cele ce urmeaza.
Primul beneficiu ar fi faptul ca datorita tehnologiei revolutionare Pure Plus, tehnologie folosita la obtinerea lui, uleiul Shell Helix Ultra are o puritate de 99,5%, ceea ce inseamna curatare si protectie la un nivel ridicat.
Un alt beneficiu pe care nu putem sa nu-l aducem in discutie este faptul ca acest ulei este eficient chiar si la temperaturi extreme, ceea ce ajuta la protectia motorului. Vascozitatea fiind imbunatatita, uleiul rezista chiar si la temperaturi de -40 de grade Celsius. Asadar, chiar daca afara e frig de crapa pietrele, uleiul Shell Helix Ultra va continua sa fie fluid. Motorul se va incalzi repede si va ajunge imediat la performante optime.
Protectia inegalabila impotriva reziduurilor este un alt beneficiu al uleiului de la Shell. Folosindu-l nu vei mai avea grija faptului ca rezidurile iti pot afecta performanta motorului.
Ultimul beneficiu pe care vrem sa ti-l spunem tine de completarile nivelului. Daca pana acum completai destul de frecvent uleiul de motor, cu uleiul calitativ de la Shell nu va mai trebui sa faci lucrul acesta atat de des.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>