Corpuri de iluminat deosebite de la Atas Lighting

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Din in ce mai mult oamenii isi redecoreaza locuintele si pun foarte mult pret pe aspect, pe lucruri moderne dorind sa isi transforme casa intr-un loc cald si primitor, un loc unde se pot relaxa si se pot simti confortabil.
Unde te poti simti cel mai bine, daca nu acasa, atunci unde?

Iluminatul locuintei este un aspect foarte important pentru casa, deoarece datorita luminii pe care o ai in casa poti sa te simti in largul tau, conforabil si relaxat. De aceea trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care alegem corpurile de iluminat.

Cele mai deosebite corpuri de iluminat pe care le-am vazut sunt produse de cei de la Atas Lighting, o companie de renume ce este pe piata aceasta de mai bine de 20 de ani.
De aici mi-am achizitionat niste veioze deosebite, pe care le consider niste piese de rezistenta , sunt niste accesorii cheie care parca definesc incaparea si care datorita luminii pe care o ofera creaza o ambianta calda, de vis ce te face sa te simti relaxat.

In articolul de aici avem posibilitatea sa facem cunostinta cu aceasta firma ce produce corpuri e iluminat, in plus avem posibiliatatea sa descoperim si produsele acestora.

Veiozele sunt considerate si surse de arta datorita luminii pe care o produc, iar modelele acestora sunt din ce in ce mai variate si pot schimba design-ul intregii incaperi in care sunt amplasate.
Fiecare sursa de lumina contine o anumita carcateristica, ce poarta denumirea de temperatura a culorii.
In functie de aceasta temperatura noi ne putem simti mai confortabili si mai relaxati sau ne putem simti mai bine, mai alerti ceea ce e face ne concentram mai bine si ne ajuta sa lucram.

Totul tine de culoare luminii pe care o emite fiecare corp de iluminat, daca este una calda menita sa relaxeze sau daca este un rece menita sa ofere o ambianta de lucu.

Corpurile de iluminat de la Atas Lighting sunt o alegere inteleapta, in primul rand pentru pentru lumina pe care o produc, lumina ce are ca scop principal sa induca o stare de fericire, sa relaxeze si in al doilea rand pentru design-ul acestora deosebit, design care va pune amprenta asupra locuintei si o va imbraca intr-un stil modern sau clasic in functie de gusturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>