Universal car holder

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tehnologia a avansat foarte mult si pentru aceasta imbunatatire suntem norocosi, si le multumim celor care se dedica 24 din 24 ore pentru a aduce pe piata lucruri noi care vin in intampinarea nevoilor noastre.

Imi aduc aminte, copil fiind, un drum parcus cu familia mea in dacia tatalui meu de culoare albastra, un drum lung catre mare, pe vremea cand autostrada soarelui inca nu exista. Drumul a fost lung, obositor si toti eram terminati de caldura toropitoare, deoarece Dacia noastra nu avea AC sau clima.
Pe langa caldura innabusitoare pe care am suportat-o eroic, spun eu, am mai gresit si drumul datorita satucelor mici si nenumarate pe care le-am strabatut, dar si datorita faptului ca nu am avut un gps, sau un sistem de navigare pentru a ne indruma catre dumul corect.
Acum insa tehnologia a avansat foarte mult si impreuna cu ea si noi, sau macar incercam sa tinem pasul cu ea, deoarece de la zi la zi sunt inventate cate si mai cate.
13
Azi putem instala pe telefoanele noastre destepte, sau pe tablete, harti care ne vor ghida pe parcursul calatoriilor noastre evitand astfel de a mai incurca drumul si putand ajungand la timpul potrivit la destinatie.
Ba mai mult hartile vin la pachet si cu un sistem de voce, pe langa traseul pe care il putem urmari cu privirea, putem totodata sa si ascultam ce trebuie sa facem si catre ce parte sa viram, acordand mult mai multa atentie drumului.
Cum astfel de sisteme au fost inventate pentru noi, un nou accesoriu ce trebuia sa le completeze pentru a fi perfecte sunt suporturile care se fixeaza la masini pe grilajele de ventilatie pentru a sustine telefonul.
Avem harti instalate pe telefon, insa telefonul nu putem sa-l tinem in mana, deoarece trebuie sa fim atent la drum si mainile trebuie sa fie pozitionate pe volan.
14
Expertii Vetter au gasit solutia perfecta si pentru acest lucru, si au lansat pe piata un suport de masina universal care se poate adapta aproape oricarui gadget si care se prinde foarte usor de grilajul de ventilatie al fiecarei masini.
Suportul auto, Universal Car Holder se poate prinde foarte usor de orice tip de grilaj de la ventilatia oricarei masini. Are o deschidere de pana la 85 mm, iar datorita acestei deschideri permite fixarea a cat mai multor dispozitive, chiar si fara inlaturarea husei de protectie a acestor telefoane.
Suportul auto se poate roti pana la 380 grade, iar datorita acestui sistem de rotire putem pozitiona si roti telefonul in orice pozitie pentru a avea o vizibilitate foarte buna la drum.

Expertii Vetter l-au conceput si gandit foarte bine pentru a putea oferi consumatorului atat o vizibiliatete buna datorita sistemului de pozitionare, dar si o modalitate de prindere foarte rapida datorita unui sistem de glisare conceput tocmai din aceste motiv.
Astfel suportul auto, indiferent de modelul aparatului pe care il vom aseza in ele, fixarea si ajustarea suportului se va face foarte rapid datorita sistemului de glisare.

Suportul este de culoare neagra si se adreseaza echipamentelor precum, Iphone 6S, Iphone 6Plus, Iphone 5s, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII i9300, Samsung Galaxy SIV i9500, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>