Laptop sau tableta, ce aleg?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Datorita faptului ca tehnologia a evoluat extrem de mult in ultima perioada, atunci cand dorim sa achizitionam un lucru, avem foarte multe optiuni. Acest lucru are avantaje si dezavantaje. Faptul ca suntem confuzi atunci cand trebuie sa facem alegerea potrivita, reprezinta cel mai mare dezavantaj al existentei mai multor optiuni. Alegerea intre achizitionarea unui laptop sau a unei tablete, reprezinta una din situatiile in care suntem confuzi. Pentru a alunga un pic confuzia, trebuie sa tinem cont de urmatoarele criterii:

– In cazul in care portabilitatea reprezinta criteriul esential in alegerea noastra, atunci cu siguranta ca cea mai buna varianta este achizitionarea unei tablete. Chiar daca si laptop-urile au avansat foarte tare din punct de vedere al greutatii si al dimensiunilor, tabletele castiga fara drept de apel.

– Atunci cand ne achizitionam un lucru, ne gandim sa achizitionam ceva care sa ne tina cat mai mult timp, nu-i asa? In situatia prezentata, alegerea este destul de dificila. De ce? Pentru ca durabilitatea laptop-ului sau a tabletei depinde de modul in care le utilizam. In cazul in care facem o analiza mai riguroasa, probabil ca vom alege achizitionarea unui laptop, deoarece acesta este mai solid din punct de vedere a constructiei, iar riscul deteriorarii prin diverse accidente este mai mic deecat in cazul tabletelor.

– Un criteriu la care laptop-ul castiga fara drept de apel este stocarea. Chiar daca tabletele devin din ce in ce mai performante, acestea nu pot castiga sub nici o forma lupta cu laptop-urile, atunci cand vine vorba despre stocare. Cel putin pentru moment.

– In alegerea pe care o facem trebuie sa tinem cont de activitatile pe care vrem sa le intreprindem. Astfel, in cazul in care suntem pasionati de jocuri de ultima generatie, sau de vizionarea filmelor la o calitate foarte ridicata, achizitionarea unui laptop reprezinta cea mai buna varianta. Insa, nu achizitionarea oricarui laptop reprezinta cea mai buna varianta, ci doar a acelor laptop-uri care sunt special construite pentru jocuri sau filme. Laptop-ul Dell Alienware este un produs de acest gen.
Tu ce alegi, laptop sau tableta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>