Cum aleg o sala de desfasurare a unui eveniment?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orice eveniment este unic in felul sau. Sala este alta, oamenii sunt altii, bauturile sunt altele si asa mai departe. Cand vine vorba de organizarea unui eveniment, unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea salii. Sala trebuie aleasa cu mare grija, indiferent daca vorbim de un salon nunta Bucuresti sau de o sala in care se va desfasura un eveniment caritabil. Poti incerca sa vezi daca Salon Atheneum e ceea ce ai tu nevoie.

Atunci cand esti in cautarea unui salon de nunta, a unui ballroom nunta Bucuresti, a unei sali in care sa te distrezi si sa te simti bine, mai poti incerca si la Le Chateau. Si acest loc poate fi pe placul tau.
In alegerea salii potrivite, in primul rand trebuie sa iei in calcul numarul de invitati. Astfel, vei sti daca te indrepti spre o locatie mai mare sau spre una putin mai mica. Acest lucru poate face diferenta. Nu are sens sa inchiriezi un local de 200 de locuri, cand tu ai 40 de invitati. Nici nu da bine sa aduci atat de putin oameni intr-o incapere goala.

In alegerea salii conteaza mult si evenimentul care se desfasoara. Unele sali pot fi mai potrivite ca altele. La nunti de exemplu trebuie sa ai mult spatiu liber pentru dans. Insa, daca vorbim de o conferinta, nu.
Daca evenimentul pe care il organizezi presupune si servirea mesei, trebuie sa ai mare grija in alegerea facuta. Meniul trebuie sa fie unul de calitate, unul care sa-i incante pe invitati. Gusta inainte si alege cu mare grija. Reusita evenimentului poate depinde de caliatea meniului, mai ales atunci cand vorbim de nunti si/sau botezuri.
Inainte de a lua decizia finala, cere parerea vechilor clienti, insa a clientilor pe care ii gasesti tu. Cauta pe Internet, fa o mica cercetare si vei afla cu siguranta informatii pretioase. Vestile rele circula destul de repede, fapt pentru care vei afla rapid daca ceva nu este in regula.

In final, ia in calcul si pretul pentru inchiriat localul respectiv. Daca e un eveniment la care se si mananca, ia in considerare un local pe care il poti inchiria gratuit, cu conditia sa cumperi mancarea tot de la compania respectiva.
Alege cu grija, tine cont de toate aspectele importante si evenimentul va fi de un real succes. Orice detaliu conteaza si poate face diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>