Tinute pe care e bine sa le evit cand afara ploua

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In aceasta perioada ploile sunt destul de frecvente, fapt pentru care trebuie sa stii cu ce sa te imbraci pentru a nu-ti deteriora hainele, dar si pentru a-ti fi comod. Femeile vor sa arate perfect in orice moment, insa nu se pot imbraca in orice clipa in fuste lungi, rochii sau piese vestimentare mai pretentioase. Sunt zile in care tot ce poti purta e o pereche de blugi si o bluza femei comoda, in care sa te simti bine. Intra pe carmengrigoriu.ro pentru a-ti alege o tinuta minunata.

Daca ploua afara, trebuie sa fii putin mai atenta la ce haine porti. Azi insa, nu-ti voi spune ce sa porti, ci ce anume trebuie sa eviti sa porti cand afara ploua.
In primul rand trebuie sa eviti hainele deschise la culoare. Nu conteaza daca ai masina personala, mergi cu mijloacele de transport in comun sau pe jos. Hainele deschise la culoare trebuie evitate pe timp de ploaie. In orice moment poti fi stropita de o masina in care se afla un sofer neatent. Pe langa faptul ca vei arata jalnic apoi, risti sa-ti deteriorezi si hainele.
De evitat sunt si hainele lungi. Pantalonii evazati si lungi, fustele lungi, rochiile lungi sau alte tinute care sunt lungi trebuie si ele tinute la distanta pe ploaie. Pe langa faptul ca te pot incurca la mers, se pot si murdari.

Hainele din piele par a fi ideale pe timp de ploaie, deoarece apa nu trece prin ele. Sunt ele insa potrivite? Se pare ca nu. De ce? Pentru ca hainele de piele sunt usor de deteriorat atunci cand afara ploua. Asadar, daca vrei sa-ti protejezi tinutele din piele evita sa le porti atunci cand afara ploua.
Nici hainele de matase nu trebuie purtate cand vremea e ploioasa. Hainele de matases sunt fine si pot fi foarte usor deteriorate de ploaie. In plus, apa trece prin ele foarte repede si te vei uda extrem de usor. Daca tii la hainele tale de matase, nu le purta cand afara ploua.
Hainele pe care le porti trebuie alese in functie de eveniment, in functie de vremea de afara, in functie de stilul pe care il adopti si in functie de tot felul de criterii care pentru tine sunt importante.
Omul face haina, nu haina pe om..insa, de multe ori e invers. Alege-ti cu grija tinutele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>