Super puterile energiei solare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Puterea înseamnă responsabilitate. Descoperă cum poți salva planeta și propriul portofel cu ajutorul energiei solare!
Energia solară îți salvează portofelul
Există un trend ascendent în gospodăriile și companiile care funcționează pe bază de energie solară. Pe măsură ce panourile solare devin mai accesibile, proprietarii de imobile aleg să trăiască ”green”.

Energia solară protejează natura
Spre deosebire de combustibili fosili, energia solară nu creează deșeuri sau emisii nocive. În schimb, energia solară nu produce decât energie curată și regenerabilă cu ajutorul unei resurse naturale 100%. Energia solară nu necesită consumul de apă sau excavări. La nivel global, panourile solare economisesc 75 de milioane de tone de dioxid de carbon și 35 de milioane de barili de petrol pe an.

Un sistem de panouri solare instalat într-o reședință cu 3 camere previne apariția a 45 de tone de dioxid de carbon pe o perioadă de 20 de ani. Acesta este echivalentul a unei mașini conduse pentru 161.000 de kilometri, a absorbției dioxidului de carbon a 50 de copaci sau a consumului a 100.000 de litri de apă pentru producerea energiei electrice.

Energia solară este pentru toată lumea
Afacerile mici pot profita de energia solară? Companiile mari se află într-o poziție mai bună pentru a trece pe energia solară, dar beneficiile finale sunt aceleași indiferent de mărimea business-ului.
Utilizarea energiei solare se află pe un trend ascendent la nivel mondial, dar doar 0.7% este consumată la nivel global. În fiecare an Pământul primește necesarul solar pentru 8.2 milioane de panouri, dar în prezent nu sunt folosite decât echivalentul a 400.

Potențial neatins
Pentru a furniza întreaga planetă cu energia electrică necesară este nevoie ca doar 4% din suprafața deșerturilor Pământului să fie acoperite cu panouri solare. Soarele produce destulă putere pe secundă pentru a oferi energia necesară funcționării Terrei.
Casa ta este potrivită unui sistem de energie solară?
Acoperișul tău este orientat spre sud?

Acoperișul este liber?
Există vreo restricție privind instalarea panourilor solare?
Starea acoperișului este bună?
Ai răspuns da la toate aceste întrebări? Atunci ești gata pentru un sistem de energie solară. Intră pe http://www.green-report.ro/ și descoperă toate informațiile necesare pentru a-ți transforma casa într-un bastion green.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>