Undefasa – alegerea ideala pentru toate exigentele in materie de gresie si faianta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Indiferent daca doriti sa va redecorati apartamentul, casa sau sediul firmei, DAVIDEO va este alaturi si va ofera cele mai noi colectii de gresie si fainta create de Undefasa, celebra companie spaniola producatoare de placi ceramice, portelanate si de sticla.

Folosind cele mai noi tehnologii si materiale de inalta calitate, placile Undefasa va vor uimi prin modelele detaliate, culorile si nuante deosebite si, nu in ultimul rand, prin rezistenta si durabilitatatea de care vor da dovada, calitati posibile datorita argilei de Alcora – Castellon, care poate fi gasita, bineinteles, doar in Spania.

Daca doriti sa le creati angajatilor dumneavoastra un mediu in care sa se poata relaxa si in care sa poata sa faca un schimb eficient de idei si experienta, va recomandam colectiile Rajasthan, Tucan si Stoner. Rajasthan este ideal pentru pauzele de masa, prin crearea unui sentiment familiar. Tucan, prin culorile si nuantele cu care inconjoara, va crea un mediu relaxant, va spori creativitatea si este perfect pentru camerele destinate sedintelor de brainstorming. Stoner este o colectie de gresie portelanata perfecta pentru spatiile exterioare destinate activitatilor de team-building si va ajuta la dezvoltarea unui puternic spirit de echipa, contribuind in felul acesta la cresterea creativitatii si a productivitatii fiecarui membru al companiei dumneavoastra.

Colectiile Santiago si Vivar sunt destinate persoanelor de un rafinament absolut care sunt indragostite eleganta perioadei coloniale a Spaniei, Aspectul estetic al acestor colectii iese in evidenta in orice situatie, ele fiind o alegere perfecta pentru decorarea  bucatariei sau a biroului, dar si a camerelor destinate musafirilor.

Iubitorii de modern, cei care practica stiluri de viata active si sunt in continua miscare se vor simti in largul lor de fiecare data cand se vor intoarce acasa datorita colectiilor Portland, Lexington si Quebec. Liniile si culorile acestor colectii sunt concepute special pentru a oferi un mediu relaxant, simplu si perfect echilibrat cu activitatile pe care le au cei care locuiesc in zone metropolitane.

Toate aceste modele si multe altele va stau la dispozitie prin intermediul site-ului Davideo, o companie cu o experienta de 10 ani in domeniul constructiilor, al materialelor si sistemelor de constructie, si care este un partener ideal nu doar pentru constructori si dezvoltatori de ansambluri rezidentiare, dar si pentru cei care nu doresc altceva decat sa isi transforme casa intr-un camin  elegant si confortabil.

Livrarea produselor se va face in 2-3 ore de la confirmarea comenzii pentru clientii din Bucuresti si imprejurimi  si in 2-3 zile lucratoare la nivel national.

Daca doriti mai multe detalii despre colectiile noastre vizitati-ne pe site-ul www.DAVIDEO.ro, unde specialistii nostrii va asteapta pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>